200 Lei

Masaj de relaxare profesional barbati si femei

Bucuresti, 08 dec, 13:16
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Masaj de relaxare profesional barbati si femei

masaj profesional doar la hotel/client in anumite zone. Se efectueaza toate tipurile de masaj si pe intreg corpul. Contact

Detalii suplimentare

Masaj profesional DOAR la hotel/la client. La hotel oriunde, iar la client acasa doar in anumite zone. Nu la mine. Telefon: 0736506930. Raspund doar la apeluri, nu la mesaje aici pe site. Fac programari zilnic intre 10:00-13:00, ulterior fiindu-mi greu sa raspund la telefoane.

Cunoscatoare a tehnicilor de masaj, in varsta de 28 de ani, ofer masaj de relaxare. Este efectuat lent, pe grupe de muschi, pe fata si spatele corpului , capilar , facial si cu atentie sporita la absolut toate zonele corpului. Include mai multe tipuri de masaj. Am uleiuri inodore/creme/pudra. Pretul este 200 Ron/ ora . Include masajul si transportul. Se efectueaza doar prin programare, din timp. Pentru a-ti fi mai usor sa ma gasesti libera, te rog sa te programezi in aceeasi zi intre ora 11:00-13:00, sau cu 1 zi inainte. Raspund doar la apeluri, nu la Whatsapp, si in functie de cum sunt libera. Program: Luni-Duminica: 11:00-21:00.