2.935 Lei

Masa living Mistral

Vezi pagina: RetroBoutique.ro
  • Destinatie Sufragerie/living
  • Mese
  • Nou
Bucuresti, 10 ian, 08:13
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Masa living Mistral

Reunind farmecul rustic cu accentele moderne, masa de living Mistral este solutia perfecta atunci cand doriti sa dati o alta fata zonei de dining din sufrageria dvs. Fabricata in intregime din lemn masiv de brad, masa de living Mistral este anume gandita sa puna in valoare frumusetea naturala a lemnului. Aerul contemporan este accentuat de picioarele in forma literei \"U\", iar alegerea unor finisaje diferite pentru blat si cadru asigura unicitatea acestei piese de mobila. Va recomandam pentru completare un set de scaune in stil scandinav.

Masa de living Mistral poate fi personalizata cu orice culoare din paletar. Ambalajul special cu dublura de poliuretan si polistiren asigura integritatea coletelor in timpul transportului. Pretul afisat este valabil pentru finisaj dublu color. La cerere sunt disponibile si alte variante de finisare: ceruit, vopsit, multicolor, antichizat, periat.

Aceasta piesa poate fi fabricata cu dimensiuni la comanda. Pentru detalii va rugam sa ne contactati. Caracteristicile mesei de living Mistral:

design modern, minimalist blat de dimensiuni generoase fabricata integral din lemn masiv de brad finisare la alegere (a se vedea paletarul) stil: contemporan ambalare speciala cu poliuretan, polistiren si carton nu necesita asamblare