Masa Fluture pentru framing

  • Vanzare
  • Altele
Bucuresti, 06 dec, 17:04
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Masa Fluture pentru framing

Masa Fluture pentru fabricarea peretilor din lemn pentru casele de tip framing (sandvich) este o linie de productivitate medie (sub 100 case pe an), Aceasta linie reprezinta cea mai eficienta solutie in fabricarea peretilor la o calitate inalta, care ajuta la cresterea randamentului si a productivitatii. Toti acesti factori influenteaza in mod direct reducerea costurilor de productie inclusiv costul final al intregii case din lemn.

Masa de tip fluture se compune din 2 mese. Una principla si una secundara. Mesele sunt disponibile in 3 variante: 8-10-12 metri lungime. Inaltimea peretilor poate fi ajustata de la 2250 mm la 3000 mm.

Alinierea (calibrarea) talpilor peretilor din lemn se efectueaza cu sistemul pneumatic din dotarea mesei principale astfel, efectul de vinciuire,(decalibrare) va fi eliminat in totalitate rezultand o aliniere perfecta a talpilor panourilor din lemn.

Dupa ce partea frontala a peretelui a fost placata (inchisa) pe o parte cu OSB sau alte materiale de inchidere, se actioneaza maneta mesei principale pentru ca peretele (panoul) sa fie transbordat pe masa secundara (vecina) cu partea neplacata in sus