2.232 Lei

Masa extensibila ovala Trafalgar

Vezi pagina: RetroBoutique.ro
  • Destinatie Sufragerie/living
  • Mese
  • Nou
Bucuresti, 10 ian, 08:14
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Masa extensibila ovala Trafalgar

Masa cu blat extensibil, ideala pentru zona de dining a caselor contemporane. Reunind in jurul sau membrii familiei si prieteni deopotriva, masa extensibila Trafalgar cultiva buna dispozitie si convivialitatea. Blatul oval se sprijina pe cadrul solid, cu patru picioare din lemn masiv de brad. Alonja incorporata si mecanismul de glisare o fac usor de transformat dintr-o masa de sase persoane in una de opt. Pentru perfecta completare, recomandam compania unor scaune clasice si a unui bufet de dimensiuni generoase.

Masa extensibila Trafalgar poate fi personalizata cu orice culoare din paletar. Ambalajul special cu dublura de poliuretan si polistiren asigura integritatea coletelor in timpul transportului. Pretul afisat este valabil pentru finisaj vopsit. La cerere sunt disponibile si alte variante de finisare: ceruit, multicolor, antichizat, periat.

Aceasta piesa poate fi fabricata cu dimensiuni la comanda. Pentru detalii va rugam sa ne contactati. Caracteristicile mesei Trafalgar: design rafinat, de inspiratie clasica mecanism ingenios de glisare fabricata integral din lemn masiv de brad finisare la alegere (a se vedea paletarul) stil: clasic capacitate maxima: 8 persoane lungimea blatului compact/extins: 160/200 cm ambalare speciala cu poliuretan, polistiren si carton usor de asamblat (accesorii si instructiuni incluse)