4.599 Lei

Marantz SR5015, Receiver AV

Vezi pagina: NOIZ.RO
Bucuresti, ieri, 21:45

Descriere anunt

Marantz SR5015, Receiver AV

Marantz SR5015 acorda o atentie deosebita calitatii audio. Creeaza o experienta de sunet surround foarte captivanta si bogata in detalii. Mai mult, cu cea mai recenta topologie de feedback si cu HDAM-urile de inalta definitie dezvoltate Marantz SR5015 are atat puterea, cat si finetea de a uimi si de a surprinde. Transmiteti muzica in flux continuu de la servicii de top si ascultati muzica in intreaga casa cu HEOS Built-in.

Bucurati-va de performante video rafinate datorita celor mai recente tehnologii HDMI. Cum ar fi 8K/60Hz pass-through si upscaling, suport pentru diverse formate HDR, inclusiv HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG) si Dynamic HDR. Jucati cu o imersiune mai buna datorita ratei de reimprospatare variabile (VRR) si a modului de latenta redusa automata (ALLM).

Reglat pe scara larga de catre acusticisti de renume mondial in cele mai moderne facilitati. Noul Marantz SR5015 valorifica decenii de experienta in Hi-Fi. Pentru a oferi un sunet surround exceptional, de calitate audiofila, pentru toate tipurile de divertisment.

Specificatii receiver AV Marantz SR5015:

Performanta, putere si conectivitate pentru a se potrivi preferintelor dvs. audio

Amplificator de putere discret cu 7,2 canale, 180 W pe canal.

Suport pass-through 8K/60Hz pentru orice nevoie de divertisment

Suport pentru cele mai avansate formate audio tridimensionale: Dolby Atmos, tehnologia de virtualizare a inaltimii Dolby Atmos

Suport HDMI pentru canalul de retur audio imbunatatit (eARC)

Cea mai buna tehnologie pentru home cinema

Specificatii avansate pentru jocuri

Rata de reimprospatare variabila (VRR), modul de latenta redusa automata (ALLM) si Quick Frame Transport (QFT), experimentati emotiile jocurilor cu imagini uimitoare si lag redus.

Streaming de inalta rezolutie pentru un sunet aprobat audiofil

Componentele exclusive ridica semnatura sonica Marantz

Placile de circuite HDAM brevetate de Marantz, circuitele Current Feedback, convertoarele D/A pe 32 de biti AKM AK4458 si Hybrid PLL Clock Jitter Reducer produc un sunet mai detaliat si mai dinamic.

Surse muzicale aproape nelimitate

Transmiteti in flux de la servicii de muzica precum Spotify Free si Premium, Amazon Music HD, Tidal si multe altele, sau transmiteti direct de la dispozitive inteligente prin AirPlay 2 sau Bluetooth

Dispune de HEOS Built-in si de aplicatia gratuita HEOS App: Cheia dvs. pentru streaming de muzica digitala, audio multi-room si control vocal in intreaga dvs. locuinta. Suporta toti asistentii vocali favoriti: Cu SR5015, este suficient sa va folositi vocea pentru a va controla asistentul vocal preferat, cum ar fi Amazon Alexa, Google Assistant si Apple Siri.

Dimensiuni produs: 44 x 33.8 x 16.1 cm

Greutate neta: 10.1 kg

Vezi si alte Receivere hi-fi