3.699 Lei

Marantz NR1711, Receiver AV

Vezi pagina: NOIZ.RO
Bucuresti, azi, 21:45

Descriere anunt

Marantz NR1711, Receiver AV

Marantz NR1711 receiver-ul cu 7,2 canale conduce un sunet imersiv si de inalta fidelitate dintr-un sasiu compact. La jumatate din inaltimea unui receptor AV traditional, Marantz NR1711 suporta formatele audio multidimensionale. Exemplu: Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X si DTS Virtual:X.

Bucurati-va de performante video rafinate datorita celor mai recente tehnologii HDMI. Cum ar fi 8K/60Hz pass-through sau upscaling, eARC. Suport pentru diverse formate HDR, inclusiv HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG) si Dynamic HDR. Precum si cele mai recente tehnologii de gaming, Variable Refresh Rate (VRR) si Auto Low Latency Mode (ALLM).

Reda-ti colectia extinsa de muzica digitala cu suport pentru formate Hi-Res prin intermediul retelei sau al portului USB de pe panoul frontal. Ascultati vinilurile dvs. dragi prin intermediul egalizatorului phono de inalta calitate incorporat. Transmiteti muzica in flux de la cele mai importante servicii muzicale si controlati Marantz NR1711 cu compatibilitate cu controlul vocal prin Amazon Alexa, Google Assistant si Apple Siri.

Specificatii receiver AV Marantz NR1711:

Design subtire, performanta exceptionala

Cu un profil subtire, noul Marantz NR1711 ofera performante si calitate exceptionala a sunetului

Amplificator de putere discret cu 7 canale pentru tot divertismentul dvs

Cu o putere de 90 W pe canal, bucurati-va de filmele preferate la o calitate impresionanta

Suport HDMI de ultima generatie

Dispune de o intrare 8K dedicata si o iesire pentru video de calitate 8K de la dispozitive sursa 8K; upscaling 8K disponibil pe toate cele sase porturi HDMI

Suport HDMI pentru canalul de retur audio imbunatatit (eARC)

Iesirea HDMI eARC transmite formate audio necomprimate si bazate pe obiecte, cum ar fi Dolby Atmos si DTS:X, direct de la o aplicatie smart TV la receptorul AV

Simtiti-va ca si cum ati face parte din actiune cu cea mai recenta tehnologie cinematografica

Duceti jocurile la urmatorul nivel: Senzatii de joc imbunatatite cu un lag redus datorita ratei de reimprospatare variabile (VRR), modului de latenta redusa automata (ALLM) si transportului rapid al cadrelor (QFT).

Streaming audio de inalta rezolutie pentru entuziastii Hi-Fi: Bucurati-va de redarea fisierelor preferate la calitate Hi-Res, cu suport FLAC, ALAC si WAV, precum si DSD 2,8/5,6 MHz.

Dispune de HEOS incorporat si de aplicatia gratuita HEOS App: Cheia dvs. pentru streaming de muzica digitala, audio multi-room si control vocal in toata casa dvs.

Bluetooth incorporat si Wi-Fi cu suport dual band de 2,4 GHz/5 GHz: Conectivitate solida la reteaua wireless chiar si in medii aglomerate

Dimensiuni produs: 44 x 10.5 x 37.8 cm

Greutate neta: 8.3 kg

Vezi si alte Receivere hi-fi