85 Lei

Mangosteen Extract 400 mg 60 capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, 04 apr, 13:25
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Mangosteen Extract 400 mg 60 capsule

Beneficii Mangosteen

• Contine proprietati antivirale

• Reduce semnele de imbatranire

• Creste energia

• Lupta impotriva cancerului

• Combate inflamatia si alergiile

• Reduce zaharul din sange

• Remediu pentru acnee

• Imbunatateste sanatatea inimii

• Creste si sustine imunitatea

• Ajuta digestia

Ce este Mangosteen si ce face?

Acest fruct din Asia de Sud adesea numit "Regina fructelor" contine puternici fitonutrienti antioxidanti, inclusiv xantone (mangostin) si polifenoli. Aceste xantone sunt o clasa recent descoperita de compusi polifenolici care sunt activi din punct de vedere biologic si structural asemanatoare cu bioflavanoidele. Acesti compusi apar doar rar in natura, majoritatea fiind gasita doar in doua familii de plante. Doua sute de xantoni care au aparut in mod natural au fost identificati pana acum. Aproximativ patruzeci dintre ele au fost descoperite numai in fructul mangosteen. Xantonele si derivatii lor s-au dovedit a avea mai multe beneficii, inclusiv proprietati antiinflamatorii, antialergice si anti-convulsive.

Antioxidantii din Mangosteen au fost considerati ca un remediu pentru toate bolile de sanatate pe care le aveti. Este important sa stiti ca unul dintre avantajele mangosteenului este ca are proprietati anti-virale. Atunci cand un virus este contractat, cum ar fi o raceala obisnuita, unul dintre tratamente este pur si simplu sa astepti ca virusul sa-si ruleze cursul pana cand corpul dvs poate scapa in sfarsit de el. Majoritatea oamenilor tind sa trateze simptomele si nu virusul subiacent in sine. Mangosteenul, de asemenea, pare sa incetineasca procesul de imbatranire a celulelor si poate adauga mai multa energie corpului.

7 beneficii importante ale Mangosteenului

1. Lupta impotriva cancerului

Mangosteenul a fost punctul central al numeroaselor studii anticanceroase, iar rezultatele au fost foarte pozitive pana in prezent, pentru a-si sustine pozitia de alimente care lupta impotriva cancerului. Fructele mangosteen in sine se spune ca ar contine cel putin 20 de xantoni cunoscuti, iar majoritatea acestora se gasesc in peretele de fructe sau in pericarp. Rezultatele cercetarilor efectuate in 2008 de Institutul International de Biotehnologie Gifu din Japonia au aratat ca sa constatat ca un xanton din mangosteen in special, cunoscut sub numele de alfa-Mangostin, are un efect preventiv asupra cancerului asupra subiectilor pe animale. Acest studiu a concluzionat ca xantonele trebuie utilizate ca agent pentru prevenirea cancerului si ca tratament pentru cancer in asociere cu alte terapii.

Un studiu publicat in BMC Complementary and Alternative Medicine a aratat, de asemenea, ca extractele de xantoni au avut efecte de cancer anti-colon in vitro si in vivo, in timp ce un alt studiu realizat de Departamentul de Practica in Farmacie la Universitatea din Illinois, la Chicago College of Pharmacy, mangosteen poate incetini cu succes progresul cancerului de prostata.

Probele de lupta impotriva cancerului nu se termina aici. Un studiu publicat in 2016 in Jurnalul International de Oncologie a analizat activitatea anticanceroasa a alfa-mangostinei din mangosteen asupra celulelor canceroase de san uman. Cercetarea a indicat ca a-mangostin a indus moartea celulara programata a celulelor canceroase si sa concluzionat ca a-mangostin poate fi utilizat ca supliment alimentar, precum si ca un compus terapeutic potential pentru cancerul de san.

Cancerul de piele este adesea rezistent la chimioterapia conventionala, dar mangosteenul a demonstrat capacitatea de a lupta in mod natural impotriva cancerului de piele. Un studiu publicat in Food and Toxicology Chemical examineaza proprietatile cancerului anti-piele ale extractului de etanol brut din pericarpul mangosteenului pe carcinomul cu celule scuamoase si melanomul uman. Extractul de mangosteen a aratat efecte puternice impotriva cancerului de piele atat asupra liniilor celulare de cancer de piele, cat si asupra potentialului sau de tratament natural al cancerului de piele.

Xantonele din extractele de mangosteen s-au dovedit, de asemenea, a fi agenti chimici naturali si au potential ca medicamente impotriva cancerului. Xantonele din pericarp, fructele intregi, lemnul inimii si frunzele de mangosteen sunt cunoscute ca avand un spectru larg de proprietati farmacologice, incluzand activitati antioxidante, antitumorale, antialergice, antiinflamatorii, antibacteriene, antifungice si antivirale. Capacitatea xantonilor de a preveni si de a trata cancerul a fost demonstrata in diferite stadii de formare a cancerului, incluzand initierea, promovarea si progresia. Xantoanele au demonstrat, de asemenea, capacitatea lor de a controla diviziunea si cresterea celulelor canceroase, moartea programata a celulelor, inflamatia si metastaza cancerului.