225 Lei

Madison MAD-Jukebox10

  • Categorie Audio
  • Marca Panasonic
  • Tip Sisteme audio
  • Nou
Bucuresti, 11 iul, 11:00
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Madison MAD-Jukebox10

Boxa portabila in forma de tonomat, reincarcabila, care are un aspect vintage si foloseste tehnologia moderna de ultima ora pentru a va oferi un sunet de inalta calitate. Madison MAD-JUKEBOX10 este o boxa portabila in forma de tonomat, reincarcabila, care are un aspect vintage si foloseste tehnologia moderna de ultima ora pentru a va oferi un sunet de inalta calitate.

Acest difuzor produce un sunet de inalta calitate datorita arhitecturii audio de ultima generatie care ofera un raspuns in frecventa de la 80 Hz la 18 kHz, cu distorsiuni mici, ceea ce inseamna ca obtineti un sunet clar.

Mad-Jukebox10 include numeroase functii profesionale, inclusiv posibilitatea de a conecta dispozitivele inteligente la difuzor prin conectivitate Bluetooth sau puteti utiliza intrarea auxiliara de 3,5 mm si conectati direct sursa de muzica. Acest difuzor are o baterie reincarcabila integrata, ceea ce face ca aceasta unitate sa fie portabila, permitandu-va sa mutati liber difuzorul fara sa va faceti griji daca aveti o sursa de energie in apropiere. Acest difuzor este livrat cu un cablu jack de 3,5 mm precum si un cablu de incarcare USB, astfel incat sa puteti reincar. Panasonic, tip: Sisteme audio