19,99 Lei

Life Impulse? ECO Spirulina

Descriere anunt

Life Impulse? ECO Spirulina

contine 60% proteina vegetala

previne imbatranirea organismului

ficocianina are efect puternic antiinflamator

in caz de afectiuni toxice sau chimice

creste rezistenta corpului la diverse bacterii Life Impulse? ECO Spirulina cu un continut de 60% proteina pura vegetala, spirulina, alga de culoare verde-albastra de pe fundul oceanelor, este una dintre cele mai longevive forme de viata de pe pamant.

Astfel de-a lungul timpului, proprietatile ei au fost intens studiate, descoperind ca longevitatea plantei poate fi transpusa si in corpul uman datorita ingredientelor active pe care le contine si interactiunii cu organele umane.

BENEFICII SI EFECTE

Fiind de origine pur vegetala, proteinele din spirulina BIO sunt foarte usor asimilate de om, avand rolul de a regla functiile organismului.

BIO Spirulina contine peste 50 de principii bioactive si 18 aminoacizi dintre care 8 aminoacizi esentiali. Cel mai important ingredient activ din spirulina este FICOCIANINA (pigmentul albastrui) care are proprietati puternic antioxidante si antiinflamatoare. Fixocianina poate avea capacitatea de a stimula sinteza celulelor atat albe cat si rosii si de a regla diferentierea celulelor rosii.