19 Lei

Lentile universale telefon

Vezi pagina: EcomStar
Bucuresti, azi, 11:30

Descriere anunt

Lentile universale telefon

Lentile universale telefon Esti parte din categoria fanilor pasionati de fotografie, insa te oboseste numai ideea de a cara cu tine de fiecare data camera foto si toate obiectivele de care s-ar putea sa ai nevoie? Sigur, numai un pasionat de fotografie poate intelege cat de important este foloseasca obiectivul potrivit fiecarui cadru. Calitatea imaginii atarna greu de acest element.

Ce bine ca acum poti folosi Obiectiv telefon 3 in 1, universal! Dispozitivul acesta se fixeaza cu o clema speciala de telefonul tau. Nu conteaza ce model ai, pentru ca este universal. Mai mult, il poti folosi inclusiv pe tableta. Dupa montare, poti face usor fotografii macro, fish-eye (asa numitele ochi de peste) si super-wide, cu obiectivul de unghi larg.

Prin urmare, mergi in vacanta, iesi in parc, strange-ti familia pentru niste poze de colectie si porneste camera pentru fotografiile mult visate. Cand mergi in calatorie, Obiectiv telefon 3 in 1, universal este extrem de practic pentru ca in loc sa-ti iei tot ars