279 Lei

Lenjerie pat vintage Antique 200x200/220 cm

Vezi pagina: RetroBoutique.ro
  • Articole textile
  • Lenjerii pat, cuverturi
Bucuresti, 12 mar, 09:02
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Lenjerie pat vintage Antique 200x200/220 cm

Lenjerie pat model vintage, denumirea Antique contine un cearceaf pilota dimensiunea 200x200/220 cm si 2 fete de perna cu dimensiunea 60x70 cm. Modelul si designul lenjeriei de pat Antique este unul ce contine obiecte si elemente specifice sfarsitului secolului XIX, inceputul secolului XX: rochie de bal, ceas de buzunar, masina de cusut, fotografie alb-negru, casa veche avand culori predomiante gri-ul si grejul.  Densitatea fibrei de bumbac al aceastei lenjerii de pat combinate cu printul de inalta calitate sunt doar cateva dintre caracteristicile acestei produs de foarte inalta calitate. Lenjeria de pat Antique este ideala pentru paturile din dormitoarele amenajate in stil retro pentru persoanele ce cauta o lenjerie de pat aparte, deosebita. Aceasta lenjerie de pat este de o calitate net superioara pe care fabrica olandeza o garanteaza prin experienta de peste 30 de ani in domeniul textil.

Pachetul contine: un cearceaf pilota dimensiunea 200x200/220 cm si 2 fete de perna dimensiunea 60x70 cm, model Antique Sand. 

Intretinere: 

Spalare moderata la masina de spalat la maxim 40 grade C

Culorile inchise se spala separat. Husele de perne si pilote se calca pe dos (temperatura de maxim 150 grade C).

A nu se expune direct la lumina soarelui pentru o perioada de timp indelungata datorita compozitiei naturale.

Inainte de prima folosire, se recomanda spalarea lenjeriei pentru pat.

A nu se lasa ude in masina de spaalat. Pentru pete se recomanda curatarea generala, in loc de curatare locala a zonei patate.

Din cauza temperaturii ridicate si a unui detergent puternic, este posibila decolorarea produsului.

O inovatie a fabricii olandeze BeddingHouse se regaseste implementata in toate lenjeriile de pat ale producaturului din Lisse, inovatie denumita de fabrica: no more frozen feet (fara picioare dezvelite), mai jos vom detalia in ce consta aceasta inovatie - in trei pasi:

Se introduce pilota in cearceaful pilota si se constata ca ramane un surplus de 20-30 de centimetri fata de pilota;

Surpusul de material ramas se introduse in spatiul dintre saltea si baza patului (pe care este pozitionata salteaua);

Se aranjeaza cearceaful pilota ce contine pilota peste saltea si se constata ca cearceaful pilota este bine fixat intre saltea si baza ce sustine salteaua, astfel dezvelirea pe timpul noptii nu va mai fi posibila.