409 Lei

Lenjerie pat gri deschis Basic Light Grey

Vezi pagina: RetroBoutique.ro
  • Articole textile
  • Lenjerii pat, cuverturi
Bucuresti, 12 mar, 08:56
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Lenjerie pat gri deschis Basic Light Grey

, ce are in compozitie bumbac de foarte buna calitate, se remarca prin calitatea deosebita a materialului folosit fiind foarte placut la atingere rasfatand corpul pe timpul noptii. Densitatea mare a fibrei de bumbac al aceastei lenjerii de pat uni culoarea gri deschis combinata cu tratamentul special al acestui produs numit \"ironing is not required\" - dupa spalare materialul se comporta foate bine nefiind necesara calcarea cu fierul de calcat, sunt doar cateva dintre caracteristicile acestei produs de top al acestei lenjerii de pat. Un alt tratament special al lenjeriei gri deschis de pat Basic Light Grey este acela ca la spalat acest produs nu isi va modifica dimensiunea adica nu \"va intra la apa\".  

Pachetul contine: Un set ce contine un cearceaf pilota culoarea gri deschis cu dimensiunea 200x200/220 cm si doua fete de perna gri dimensiunea 60x70 cm, model Basic Light Grey. 

Intretinere: 

Spalare moderata la masina de spalat la maxim 40 grade C

Culorile inchise se spala separat. Husele de perne si pilote se calca pe dos (temperatura de maxim 150 grade C).

A nu se expune direct la lumina soarelui pentru o perioada de timp indelungata datorita compozitiei naturale.

Inainte de prima folosire, se recomanda spalarea lenjeriei pentru pat.

A nu se lasa ude in masina de spaalat. Pentru pete se recomanda curatarea generala, in loc de curatare locala a zonei patate.

Din cauza temperaturii ridicate si a unui detergent puternic, este posibila decolorarea produsului.

O inovatie a fabricii olandeze BeddingHouse se regaseste implementata in toate lenjeriile de pat ale producaturului din Lisse, inovatie denumita de fabrica: no more frozen feet (fara picioare dezvelite), mai jos vom detalia in ce consta aceasta inovatie - in trei pasi:

Se introduce pilota in cearceaful pilota si se constata ca ramane un surplus de 20-30 de centimetri fata de pilota;

Surpusul de material ramas se introduse in spatiul dintre saltea si baza patului (pe care este pozitionata salteaua);

Se aranjeaza cearceaful pilota ce contine pilota peste saltea si se constata ca cearceaful pilota este bine fixat intre saltea si baza ce sustine salteaua, astfel dezvelirea pe timpul noptii nu va mai fi posibila.