329 Lei

Lenjerie pat dormitor modern Adventure

Vezi pagina: RetroBoutique.ro
  • Articole textile
  • Lenjerii pat, cuverturi
Bucuresti, 12 mar, 08:54
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Lenjerie pat dormitor modern Adventure

Lenjerie pat moderna model Adventure 77 Bluegrey are un model modern si inedit inedit ce reproduce celebra sosea americana din desertul Nevada. Modelul acestei lenjerii de pat pentru tineri Adventure este realizata prin ultima tehnologie de print numita sugestiv \"digital print\" redand astfel foarte realist culorile si tema acestei lenjerii de pat traspunand astfel pe fibra de bumbac un decor banal, cotidian intr-unul foarte real si sugestiv. Densitatea mare a fibrei de bumbac pur (peste 200 TC) a aceastei lenjerii de pat confera o senzatie foarte placuta corpului in timpul somnului, iar prin calitatea \"breathable\" a bumbacului aerul circula prin fibra aerisind astfel corpul pe perioada odihnei. 

Pachetul contine: un cearceaf pilota cu dimensiunea 200x200/220 cm si doua fete de perna cu dimensiunea 60x70 cm, model Adventure 77 Bluegrey.

Intretinere: 

Spalare moderata la masina de spalat la maxim 40 grade C

Culorile inchise se spala separat. Husele de perne si pilote se calca pe dos (temperatura de maxim 150 grade C).

A nu se expune direct la lumina soarelui pentru o perioada de timp indelungata datorita compozitiei naturale.

Inainte de prima folosire, se recomanda spalarea lenjeriei pentru pat.

A nu se lasa ude in masina de spaalat. Pentru pete se recomanda curatarea generala, in loc de curatare locala a zonei patate.

Din cauza temperaturii ridicate si a unui detergent puternic, este posibila decolorarea produsului.

O inovatie a fabricii olandeze BeddingHouse se regaseste implementata in toate lenjeriile de pat ale producaturului din Lisse, inovatie denumita de fabrica: no more frozen feet (fara picioare dezvelite), mai jos vom detalia in ce consta aceasta inovatie - in trei pasi:

Se introduce pilota in cearceaful pilota si se constata ca ramane un surplus de 20-30 de centimetri fata de pilota;

Surpusul de material ramas se introduse in spatiul dintre saltea si baza patului (pe care este pozitionata salteaua);

Se aranjeaza cearceaful pilota ce contine pilota peste saltea si se constata ca cearceaful pilota este bine fixat intre saltea si baza ce sustine salteaua, astfel dezvelirea pe timpul noptii nu va mai fi posibila.