279 Lei

Lenjerie de pat tineri patrate Juneau Pastel

Vezi pagina: RetroBoutique.ro
  • Articole textile
  • Lenjerii pat, cuverturi
Bucuresti, 11 apr, 08:50
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Lenjerie de pat tineri patrate Juneau Pastel

col. 110 Pastel este o lenjerie de pat ce are in compozitie 100% bumbac de foarte buna calitate avand ca design patrate multicolore Lenjeria de pat Juneau Pastel este o lenjerie moderna cu un model nonconformist ce se adreseaza tinerilor cu o locuinta amenajata dupa noile tendinte si este compusa dintr-un un sac pilota cu dimensiunea 200x200/220 cm si doua fete de perna cu dimensiunea 60x70 cm ambele  Densitatea fibrei (peste 200 TC) de bumbac al aceastei lenjerii de pat combinate cu un print de foarte buna calitate sunt doar cateva dintre caracteristicile acestei lenjerii de pat. Calitatea bumbacului superior folosit pentru aceasta lenjerie pe pat cu patrate colorate se simte la atingerea acestui produs, iar tratamentul \"breathable\" ce caracterizeaza prin \"respirarea - aerisirea\" corpului pe timpul noptii pentru a conferi un somn cat mai odihnitor. 

Pachetul contine: un cearceaf pilota cu dimensiunea 200x200/220 cm si doua fete de perna cu dimensiunea 60x70 cm, model Juneau col. 110 Pastel.

Intretinere: 

Spalare moderata la masina de spalat la maxim 40 grade C

Culorile inchise se spala separat. Husele de perne si pilote se calca pe dos (temperatura de maxim 150 grade C).

A nu se expune direct la lumina soarelui pentru o perioada de timp indelungata datorita compozitiei naturale.

Inainte de prima folosire, se recomanda spalarea lenjeriei pentru pat.

A nu se lasa ude in masina de spaalat. Pentru pete se recomanda curatarea generala, in loc de curatare locala a zonei patate.

Din cauza temperaturii ridicate si a unui detergent puternic, este posibila decolorarea produsului.

O inovatie a fabricii olandeze BeddingHouse se regaseste implementata in toate lenjeriile de pat ale producaturului din Lisse, inovatie denumita de fabrica: no more frozen feet (fara picioare dezvelite), mai jos vom detalia in ce consta aceasta inovatie - in trei pasi:

Se introduce pilota in cearceaful pilota si se constata ca ramane un surplus de 20-30 de centimetri fata de pilota;

Surpusul de material ramas se introduse in spatiul dintre saltea si baza patului (pe care este pozitionata salteaua);

Se aranjeaza cearceaful pilota ce contine pilota peste saltea si se constata ca cearceaful pilota este bine fixat intre saltea si baza ce sustine salteaua, astfel dezvelirea pe timpul noptii nu va mai fi posibila.