199 Lei

Lenjerie de pat frunze albastre

Vezi pagina: RetroBoutique.ro
  • Articole textile
  • Lenjerii pat, cuverturi
Bucuresti, 12 apr, 08:45
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Lenjerie de pat frunze albastre

Forest Voice culoarea Bleu este un produs marca Bedding House - Olanda. Pachetul acestei lenjerii pentru pat matrimonial contine un sac pilota cu dimensiunea 200x200/220 cm si doua fete de perna cu dimensiunea 60x70 cm foarte frumos ambalate fiind cadoul ideal pentru persoanele dragi. Modelul de lenjerie de pat Forest Voice se compune din imbinarea culorilor albastre, grej si gri deschis pe fibra alba a bumbacului de calitate, designul prodominant find modelul cu frunze ce se adreseaza iubitorilor de natura. Densitatea fibrei (peste 180 TC) de bumbac al aceastei lenjerii de pat combinate cu printul de inalta calitate sunt doar cateva dintre caracteristicile acestei produs de top. 

Pachetul contine: un cearceaf pilota dimensiunea 200x200/220 cm si doua fete de perna dimensiunea 60x70 cm, model Forest Voice Bleu.

Intretinere: 

Spalare moderata la masina de spalat la maxim 40 grade C

Culorile inchise se spala separat. Husele de perne si pilote se calca pe dos (temperatura de maxim 150 grade C).

A nu se expune direct la lumina soarelui pentru o perioada de timp indelungata datorita compozitiei naturale.

Inainte de prima folosire, se recomanda spalarea lenjeriei pentru pat.

A nu se lasa ude in masina de spaalat. Pentru pete se recomanda curatarea generala, in loc de curatare locala a zonei patate.

Din cauza temperaturii ridicate si a unui detergent puternic, este posibila decolorarea produsului.

O inovatie a fabricii olandeze BeddingHouse se regaseste implementata in toate lenjeriile de pat ale producaturului din Lisse, inovatie denumita de fabrica: no more frozen feet (fara picioare dezvelite), mai jos vom detalia in ce consta aceasta inovatie - in trei pasi:

Se introduce pilota in cearceaful pilota si se constata ca ramane un surplus de 20-30 de centimetri fata de pilota;

Surpusul de material ramas se introduse in spatiul dintre saltea si baza patului (pe care este pozitionata salteaua);

Se aranjeaza cearceaful pilota ce contine pilota peste saltea si se constata ca cearceaful pilota este bine fixat intre saltea si baza ce sustine salteaua, astfel dezvelirea pe timpul noptii nu va mai fi posibila.