199 Lei

Lenjerie de pat dublu Manley Pastel

Vezi pagina: RetroBoutique.ro
  • Articole textile
  • Lenjerii pat, cuverturi
Bucuresti, 13 mar, 08:40
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Lenjerie de pat dublu Manley Pastel

200x200/220 cm. Lenjeria pat dublu model Manley Pastel are un model modern compus din dungi orizontale neregulate colorate. Modelul acestei lenjerii de pat din bumbac este foarte potrivit pentru dormitoarele moderne, amenajate in stil minimalist. Densitatea mare a fibrei de bumbac (peste 200 TC) a aceastei lenjerii de pat combinate cu un print de foarte inalta calitate caracterizeaza acest produs de top al fabricii olandeze. Calitatea bumbacului superior ce compune lenjeria de pat moderna Manley Pastel confera o senzatie foarte placuta la atingere,  tratamentul \"breathable\" se caracterizeaza prin \"respirarea - aerisirea\" corpului pe timpul noptii pentru a conferi un somn cat mai odihnitor. 

Pachetul contine: un cearceaf pilota cu dimensiunea 200x200/220 cm si doua fete de perna cu dimensiunea 60x70 cm, model Manley Pastel. 

Intretinere: 

Spalare moderata la masina de spalat la maxim 40 grade C

Culorile inchise se spala separat. Husele de perne si pilote se calca pe dos (temperatura de maxim 150 grade C).

A nu se expune direct la lumina soarelui pentru o perioada de timp indelungata datorita compozitiei naturale.

Inainte de prima folosire, se recomanda spalarea lenjeriei pentru pat.

A nu se lasa ude in masina de spaalat. Pentru pete se recomanda curatarea generala, in loc de curatare locala a zonei patate.

Din cauza temperaturii ridicate si a unui detergent puternic, este posibila decolorarea produsului.

O inovatie a fabricii olandeze BeddingHouse se regaseste implementata in toate lenjeriile de pat ale producaturului din Lisse, inovatie denumita de fabrica: no more frozen feet (fara picioare dezvelite), mai jos vom detalia in ce consta aceasta inovatie - in trei pasi:

Se introduce pilota in cearceaful pilota si se constata ca ramane un surplus de 20-30 de centimetri fata de pilota;

Surpusul de material ramas se introduse in spatiul dintre saltea si baza patului (pe care este pozitionata salteaua);

Se aranjeaza cearceaful pilota ce contine pilota peste saltea si se constata ca cearceaful pilota este bine fixat intre saltea si baza ce sustine salteaua, astfel dezvelirea pe timpul noptii nu va mai fi posibila.