299 Lei

Lenjerie de pat din bumbac organic Campana White

Vezi pagina: RetroBoutique.ro
  • Articole textile
  • Lenjerii pat, cuverturi
Bucuresti, 15 mar, 11:40
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Lenjerie de pat din bumbac organic Campana White

Lenjerie de pat alba model Campana White contine un cearceaf pilota dimensiunea 200x200/220 cm si doua fete de perna cu dimensiunea 60x70 cm. Modelul lenjeriei de pat alba din bumbac organic de foarte buna calitate, se remarca prin calitatea deosebita a bumbacului superior foarte placut la atingere ce rasfata corpul pe timpul noptii. Modelul cusut in partea acestei lenjerii de pat confera originalitate acesteui produs, model ce se regaseste si pe fetele de perna. Densitatea mare a fibrei de bumbac al aceastei lenjerii de pat combinata cu tratamentul special al acestui produs numit \"ironing is not required\" - dupa spalare materialul se comporta foate bine ne mai fiind necesara calcarea cu fierul de calcat, sunt doar cateva dintre caracteristicile acestei produs de top al acestei lenjerii de pat. Un alt tratament special al lenjeriei albe de pat Campana White este acela ca la spalat acest produs nu isi va modifica dimensiunea adica nu \"va intra la apa\"  Aceasta lenjerie de pat este de o calitate net superioara pe care fabrica olandeza o garanteaza prin experienta de peste 30 de ani in domeniul textil.

Pachetul contine: un cearceaf pilota alb dimensiunea 200x200/220 cm si doua fete de perna albe dimensiunea 60x70 cm, model Campana White. 

Intretinere: 

Spalare moderata la masina de spalat la maxim 40 grade C

Culorile inchise se spala separat. Husele de perne si pilote se calca pe dos (temperatura de maxim 150 grade C).

A nu se expune direct la lumina soarelui pentru o perioada de timp indelungata datorita compozitiei naturale.

Inainte de prima folosire, se recomanda spalarea lenjeriei pentru pat.

A nu se lasa ude in masina de spalat. Pentru pete se recomanda curatarea generala, in loc de curatare locala a zonei patate.

Din cauza temperaturii ridicate si a unui detergent puternic, este posibila decolorarea produsului.