329 Lei

Lenjerie albastra pat Blooming Day Blue

Vezi pagina: RetroBoutique.ro
  • Articole textile
  • Lenjerii pat, cuverturi
Bucuresti, 11 apr, 08:50
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Lenjerie albastra pat Blooming Day Blue

Modelul si designul lenjeriei de pat Blooming Day Blue este unul compus din mesaje scrise precum: good morning, today, doesn\'t dream of the bee, blossom, etc pe baza alb combinat cu culorile albastru deschis si turoaz cat si cu modele florale creionate. Densitatea fibrei (200 TC) de bumbac al aceastei lenjerii de pat combinate cu printul de inalta calitate sunt doar cateva dintre caracteristicile acestei produs de foarte inalta calitate. Lenjerie pat albastra dormitor model Blooming Day Pastel contine un cearceaf pilota dimensiunea 200x200/220 cm si 2 fete de perna cu dimensiunea 60x70 cm. Lenjeria de pat Blooming Day Pastel este ideala pentru iubitorii de frumos si calitate, ce doresc sa se rasfete in materiale de calite si design inovativ. Aceasta lenjerie de pat este de o calitate net superioara pe care fabrica olandeza o garanteaza prin experienta de peste 30 de ani in domeniul textil.

Pachetul contine: un cearceaf pilota dimensiunea 200x200/220 cm si 2 fete de perna dimensiunea 60x70 cm, model Blooming Day Blue. 

 

Intretinere: 

Spalare moderata la masina de spalat la maxim 40 grade C

Culorile inchise se spala separat. Husele de perne si pilote se calca pe dos (temperatura de maxim 150 grade C).

A nu se expune direct la lumina soarelui pentru o perioada de timp indelungata datorita compozitiei naturale.

Inainte de prima folosire, se recomanda spalarea lenjeriei pentru pat.

A nu se lasa ude in masina de spaalat. Pentru pete se recomanda curatarea generala, in loc de curatare locala a zonei patate.

Din cauza temperaturii ridicate si a unui detergent puternic, este posibila decolorarea produsului.

O inovatie a fabricii olandeze BeddingHouse se regaseste implementata in toate lenjeriile de pat ale producaturului din Lisse, inovatie denumita de fabrica: no more frozen feet (fara picioare dezvelite), mai jos vom detalia in ce consta aceasta inovatie - in trei pasi:

Se introduce pilota in cearceaful pilota si se constata ca ramane un surplus de 20-30 de centimetri fata de pilota;

Surpusul de material ramas se introduse in spatiul dintre saltea si baza patului (pe care este pozitionata salteaua);

Se aranjeaza cearceaful pilota ce contine pilota peste saltea si se constata ca cearceaful pilota este bine fixat intre saltea si baza ce sustine salteaua, astfel dezvelirea pe timpul noptii nu va mai fi posibila.