139 Lei

L-Tirozina, 470mg, 120 Capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, ieri, 11:35

Descriere anunt

L-Tirozina, 470mg, 120 Capsule

Beneficii L-Tirozina: Tirozina este materia prima pentru neurotransmitatori si hormoni tiroidieni

• Tirozina ajuta la inhibarea poftei de mancare

• Tirozina ajuta in curele de slabire

• Tirozina completeaza resursele cognitive utilizate in memorie

• Tirozina este un bloc de constructie a hormonilor tiroidieni

• Tirozina creste nivelul de dopamina din creier

• Tirozina ajuta la performanta in timpul stresului

• Tirozina poate imbunatati tulburarile de deficit de atentie

• Tirozina poate trata depresia

• Tirozina pentru tratamentul bolii Parkinson

De ce L-Tyrosine?

L-Tirozina este un aminoacid semi-esential pentru oameni, produs in mod normal in organism din aminoacidul vital fenilalanina.

Deficitul nutritional, stresul cronic sau afectiunile cum ar fi fenilcetonuria pot provoca deficienta de tirozina. O varietate de simptome, cum ar fi schimbarile de dispozitie si problemele metabolice, pot fi rezultatul, deoarece tirozina este materia prima pentru, printre alti neurotransmitatori si hormoni tiroidieni.

Tirozina este, de asemenea, implicata in formarea melaninei, care este importanta pentru pigmentarea pielii. In sport, aminoacidul este popular datorita functiei sale presupuse a spori performanta.

Beneficii importante ale Tirozinei asupra sanatatii

1) Tirozina completeaza resursele cognitive utilizate in memorie

Suplimentele cu tirozina au restaurat anumite resurse cognitive utilizate pentru a mari memoria de lucru.

Memoria de lucru este responsabila pentru actualizarea si intretinerea continua a memoriei.

Studiile au aratat ca tirozina a alimentat doar anumite resurse cognitive atunci cand resursele sunt epuizate, astfel incat numai situatiile dificile care necesita utilizarea acestor resurse cognitive, vad o imbunatatire a resurselor cognitive.

2) L-tirozina este un bloc de constructie a hormonilor tiroidieni

Hormonii tiroidieni controleaza productia de energie in organism, ajuta la repararea si reinnoirea celulelor deteriorate, in timp ce sporesc rezistenta la stres constant.

Intr-un studiu pe pasari, puii cu deficiente induse de tirozina au avut niveluri mult mai mici de T3 si T4, hormoni tiroidieni comuni, in sangele lor.

Pasarile carora li s-au administrat numai suplimente de fenilalanina, care este precursorul direct al tirozinei, nu au obtinut o greutate mult mai mare decat pasarile carora li s-au administrat suplimente de fenilalanina plus tirozina. Acest lucru demonstreaza ca suplimentarea cu tirozina a contribuit la cresterea puilor.

In studiile la sobolani in care anumiti sobolani au fost supusi unui stres constant, sobolanii stresati au suferit de reduceri ale hormonilor tiroidieni T3 si T4.

Acest lucru se datoreaza unei scaderi a peroxidazei tiroidiene si a oxidazei enzimelor, care sunt esentiale pentru producerea hormonului tiroidian. Multi pacienti deprimati au suferit si de hipotiroidism.

Suplimentarea cu tirozina a nivelurilor crescute ale neurotransmitatorului norepinefrina, care a marit eliberarea hormonului tiroidian. Sobolanii suplimentati cu tirozina nu numai ca au castigat mai putina greutate, dar au avut si o functie cognitiva mai buna (masurata in testele labirintei si distanta parcursa).

3) Tirozina creste nivelul de dopamina din creier

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!