89 Lei

L-Teanina 150 mg 60 Capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Urcă primul în listă

Descriere anunt

L-Teanina 150 mg 60 Capsule

Beneficii L-Teanina:

• Induce relaxarea fara somnolenta

• Diminuarea simptomelor PMS

• Reduce anxietatea

• Imbunatatirea capacitatii de invatare si a performantei

• Creste concentratia

• Tensiunea arteriala scazuta si stresul

• Controleaza nivelul de stres si anxietatea

Ce este Teanina?

Theanine este conceput pentru a sprijini calmul si relaxarea fara somnolenta. Teanina este extrasa din frunzele de ceai verde. L-theanina este un aminoacid unic in forma libera, care se gaseste numai in planta de ceai si in ciupercile Xerocomus badius si anumite specii din genul Camellia, C. japonica si C. sasanqua. L-theanina este un relaxant care creste undele alfa care produc relaxare mentala si fizica, scazand stresul si anxietatea, fara a provoca somnolenta.

Ce face L-Theanine?

Stresul si anxietatea sunt conditii de necontrolat care pot scurta viata in timp ce diminueaza performanta, bunastarea si bucuria vietii. Stresul poate afecta capacitatea de a creste performanta mentala. Poate provoca reactii la situatii care provoaca o frustrare sporita, ostilitate sau chiar vatamare. Stresul distruge lent sistemul imunitar, scazand rezistenta la boli si permitand astfel aparitia bolilor degenerative si oportuniste. Stresul este o cauza a depresiei. Intreaga populatie este supusa stresului. Intr-un sondaj din 1998, aproape 65% din populatia adulta a indicat ca au fost supusi unui mare stres.

Studiile au aratat ca femeile care iau zilnic 200 mg L-theanina au o incidenta mai mica a simptomelor PMS. Aceste simptome includ simptome fizice, mentale si sociale. In ansamblu, sa observat o ameliorare semnificativa a simptomelor PMS de L-teanina.

Prospect L-Teanina

Mod administrare: Luati 1 capsula zilnic sau la fiecare 8 ore dupa cum este necesar.

Portie: 1 capsula

Portii pe container: 60

Compozitie per portie:

• L-Teanina 150 mg

Alte ingrediente: faina de orez, capsula HPMC, stearat de magneziu.