69 Lei

L-Fenilalanina (L-Phenylalanine) 500 mg 50 Capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 13:25

Descriere anunt

L-Fenilalanina (L-Phenylalanine) 500 mg 50 Capsule

Beneficii L-Fenilalanina

• Ajuta in producerea de neurotransmitatori

• Ajuta la reducerea durerilor

• Poate imbunatati eforturile de scadere in greutate

• Promoveaza functionarea creierului

Ce este L-Fenilalanina?

L-Fenilalanina este un aminoacid esential (bloc de constructie pentru proteinele din organism). Este crucial pentru sanatatea umana, dar nu poate fi produs de organism. Din acest motiv, L-fenilalanina trebuie obtinuta din alimente.

Organismul transforma L-fenilalanina in tirozina, un alt aminoacid esential pentru producerea de proteine, substante chimice din creier, inclusiv dopamina si norepinefrina si hormoni tiroidieni implicati in reglarea tuturor proceselor, de la starea de spirit la memorie, apetit si durere.

Ce face L-Fenilalanina?

L-Fenilalanina functioneaza pentru a ajuta la mentinerea nivelurilor de neurotransmitatori importanti pentru a ajuta la comunicarea intre neuronii din creier. Acest lucru poate contribui la imbunatatirea starii de spirit, la reducerea senzatiilor de durere si la asistarea la o varietate de alte procese ale corpului, inclusiv la mentinerea tiparelor normale de somn.

De asemenea, implicat in producerea de hormoni in organism, L-PHENYLALANINE poate ajuta eforturile de scadere in greutate. Acest compus unic elibereaza un hormon numit colecistokinina care semnaleaza creierului ca sunteti plin dupa mancare (ofera senzatia de stomac plin), sporind sentimentele de satietate pentru a sprijini gestionarea greutatii.

Beneficii importante L-Fenilalanina

Fenilalanina poate ajuta in cazul depresiei

Suplimentele cu D-fenilalanina (75-200 mg / zi) au imbunatatit depresia la 12 din 20 de pacienti pe parcursul a 20 de zile. La sfarsitul celor 20 de zile, doisprezece dintre pacienti au fost externati fara a necesita tratament suplimentar. Dintre ceilalti opt pacienti, patru au prezentat raspunsuri antidepresive usoare pana la moderate la tratament, in timp ce ceilalti 4 pacienti au prezentat putine imbunatatiri.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!