125 Lei

L-Arginine / L-Citrulline Complex 120 capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, ieri, 11:35

Descriere anunt

L-Arginine / L-Citrulline Complex 120 capsule

Beneficii L-Arginine / L-Citrulline:

• Se transforma cu usurinta in Oxid Nitric

• Sprijina metabolismul si energia musculara

• Un aminoacid puternic

• Sprijina sanatatea si circulatia inimii

Ce este L-Arginina / L-Citrulina complex?

L-Arginina si L-Citrulina sunt doi aminoacizi uniti intr-un singur supliment puternic. L-arginina este un factor important in metabolismul muscular si este un precursor al oxidului nitric, care promoveaza cresterea circulatiei prin relaxarea vaselor de sange. L-Citrulina ajuta corpul sa se scape de amoniacul, un produs secundar al exercitiului fizic. Aceasta curatare permite organismului sa se recupereze dupa un antrenament intens.

L-Arginina este un aminoacid puternic. Atat L-Citrulline cat si L-Arginina sunt intermediari-cheie in detoxificarea amoniacului in ficat. L-arginina este produsa in ficat, dar este predominant sintetizata in rinichi. Orice L-arginina care nu este transformata in uree intra in circulatie generala, unde este distribuita in diferite tesuturi si metabolizata pentru alte utilizari, cum ar fi sinteza proteinelor.

L-Arginina se converteste usor in oxid nitric. L-arginina este probabil cel mai cunoscut pentru rolul sau in formarea oxidului nitric (NO). NO este o molecula de mesager care regleaza dilatarea vaselor de sange. Formarea de NO mediaza relaxarea muschiului neted in peretele vasului sanguin, reducand astfel volumul de munca al inimii. Multe celule nervoase utilizeaza NO ca molecula de semnalizare. Functia erectila, de exemplu, este mediata de eliberarea de oxid nitric din nervii autonomi din penis.

L-Arginina / L-Citrulina complex sustine metabolismul muscular si energia

In timpul exercitiilor intense exista o productie crescuta de amoniac si IMP (inosinemonofosfat) in muschiul exercitat. Suplimentarea cu complexul l-arginina / l-citrulina poate permite o eliminare crescuta a amoniacului in ciclul ureei si poate ameliora oboseala musculara. De asemenea, studiile au indicat o crestere a sintezei oxidativ ATP la producerea de energie in timpul exercitiilor fizice si o recuperare crescuta dupa exercitiu. Complexul l-arginina / l-citrulina este o combinatie puternica care sustine metabolismul, sinteza proteinelor si detoxifierea ficatului. L-arginina din produs sustine productia de oxid nitric (NO), care este benefica inimii si vaselor de sange. Acesta este un supliment de combinatie conceput pentru a imbunatati performantele de varf in mod natural si pentru a sustine exercitiile si antrenamentele grele.

Cum functioneazã?

L-citrulina este un aminoacid natural care se gaseste in alimente, cum ar fi pepeni verzi si de asemenea, facut in organism. Corpurile noastre schimba L-citrulina intr-un alt aminoacid numit L-arginina si, de asemenea, la oxidul de azot. L-citrulina ar putea ajuta la cresterea ofertei de ingrediente pe care organismul trebuie sa le produca anumite proteine. Ar putea, de asemenea, ajuta la deschiderea venelor si a arterelor pentru a imbunatati fluxul de sange si pentru a reduce tensiunea arteriala.

Beneficiile L-argininei

L-arginina este un aminoacid esential - adica trebuie obtinut prin dieta si alimentatie, deoarece organismul uman nu-l poate produce pe plan intern - care se gaseste in carne, leguminoase, nuci, fructe de mare si multe legume verzi. Utilizatorii utilizeaza acest program zilnic pentru a trata sau a se proteja de boli de inima, migrene cronice, hipertensiune arteriala si disfunctie sexuala.

Beneficiile L-citrulinei

Spre deosebire de L-arginina, L-citrulina este produsa de corpul uman, dar poate fi gasita in surse exterioare, cum ar fi pepene verde. Functia principala a acestui aminoacid este de a ajuta la eliminarea corecta a urinei. Daca este necesar, organismul poate transforma L-citrulina in L-arginina daca ar fi necesar mai mult de acel aminoacid. L-arginina sa dovedit a creste performanta sportiva prin imbunatatirea fluxului sanguin in organism; datorita efectelor sale pozitive asupra sistemului circulator, dozele concentrate de acid sunt date pacientilor tineri de inima, atat pre cat si postoperator.

Prospect L-Arginine / L-Citrulline

Mod administrare: Luati 2 capsule de patru ori pe zi.

Portii de servire: Doua (2) capsule

Portii pe container: 60

Compozitie pe servire

• L-arginina (sub forma de L-Arginina HCI) 750 mg

• L-citrulina 250 mg

Alte ingrediente: Capsula de legume HPMC, faina de orez, stearat de magneziu si dioxid de siliciu.

Atentie: Daca sunteti gravida sau alaptati, consultati un specialist in domeniul sanatatii inainte de a utiliza acest produs. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR. Depozitati intr-un loc racoros si uscat. Nu utilizati acest produs daca sigiliul de siguranta al sticlei este rupt.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!