89 Lei

L-Arginina / L-Ornitina (750 mg) 100 Capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:35

Descriere anunt

L-Arginina / L-Ornitina (750 mg) 100 Capsule

Beneficii L-Arginina si L-Ornitina

• Ajuta la promovarea vindecarii optime a ranilor

• Faciliteaza cresterea masei musculare in timp ce limiteaza stocarea grasimilor

• Ajuta la mentinerea nivelului sanatos de colesterol

• Promotor al sanatatii cardiovasculare

Ce este L-Arginina si L-Ornitina?

Acest supliment alimentar are aminoacizi liberi, L-Arginina si L-Ornitina. Aceste capsule sunt mai usor de inghitit si asimilate. Bine tolerate de catre persoanele cele mai alergice. Nu contine lianti, adaosuri sau coloranti.

Arginina este necesara pentru cresterea sintezei proteinelor, care poate, la randul sau, sa creasca replicarea celulara. Prin urmare, arginina poate ajuta persoanele cu numar inadecvat de anumite celule. De exemplu, unele, desi nu toate studiile au constatat ca barbatii cu numar scazut de spermatozoizi au inregistrat o crestere a numarului de spermatozoizi atunci cand au fost suplimentati cu arginina.

Arginina este, de asemenea, un precursor al oxidului nitric, pe care organismul il utilizeaza pentru a mentine vasele de sange dilatate, permitand inimii sa primeasca oxigen adecvat. Cercetatorii au inceput sa utilizeze arginina la persoanele cu angina si insuficienta cardiaca congestiva.

Ce fac L-arginina si L-ornitina?

Ornitina are structura similara cu arginina. Studiile pe animale au sugerat ca L-Ornitina, impreuna cu L-arginina, promoveaza activitatea de construire a muschilor in organism prin cresterea nivelurilor hormonilor de crestere, cum ar fi insulina si hormonul de crestere.

Aminoacidul, arginina, are mai multe roluri in organism, cum ar fi ajutarea la vindecarea ranilor, ajuta la eliminarea excesului de amoniac din organism, stimularea functiei imunitare si promovarea secretiei mai multor hormoni, inclusiv glucagon, insulina si hormon de crestere.

Efectul argininei asupra nivelelor hormonului de crestere are factori de constructie interesati de organism. Intr-un studiu controlat, cand arginina si ornitina (500 mg din fiecare, de doua ori pe zi, de cinci ori pe saptamana) au fost combinate cu antrenamentul cu greutati, o scadere mai mare a grasimii corporale a fost obtinuta dupa doar cinci saptamani, decat atunci cand acelasi exercitiu a fost combinat cu un placebo.

Exista efecte secundare sau interactiuni?

Arginina nu a fost raportata ca avand efecte secundare. Persoanele cu afectiuni renale sau hepatice trebuie sa se consulte cu medicul inainte de a le suplimenta cu arginina. Unii medici cred ca persoanele cu herpes (fie rani reci sau herpes genital) nu ar trebui sa ia suplimente de arginina, din cauza posibilitatii ca arginina sa stimuleze replicarea virusului.

Prospect L-Arginina si L-Ornitina

Portie: 1 capsula

Portii pe container: 100

Cantitate per portie

• L-Arginina (clorhidrat de L-arginina) 500 mg

• L-Ornitina (clorhidrat de L-ornitina) 250 mg

Alte ingrediente: faina de orez, stearat de magneziu si gelatina.

Mod administrare: Luati 1-3 capsule zilnic sau conform recomandarilor unui medic.

Pentru cele mai bune rezultate, luati pe stomacul gol.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!