57 Lei

Konjac Bio (Glucomannan Bio) 120 capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
  • Categorie: Suplimente nutritive
Bucuresti, azi, 11:45
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Konjac Bio (Glucomannan Bio) 120 capsule

Inhiba apetitului- Opreste foamea- Senzatie de satietate- Ajuta la arderea grasimilor- Scaderea colesterolului- Reglementarea eliberarii de insulina- Reglementarea absorbtiei de glucoza- Imbunatatirea absorbtiei de minerale, in special de calciu- Creste imunitatea- Protejeaza stratul mucos al colonului- Inhiba pofta de mancare- Taierea poftei de mancare- Reducerea poftei de mancare naturist Konjac este cunoscut a fi atat foarte bun pentru a topi caloriile cat si pentru ca ajuta la moderarea apetitului. Radacina are capacitatea de a absorbi un volum mare de apa si de a umple stomacul oferind astfel un sentiment de satietate. Konjac este o planta perena de origine japoneza. In special cu un nvel scazut in calorii, aceasta planta este folosita in mod traditional in bucataria asiatica. Mai mult decat atat, konjac este compus dintr-o fibra hidrofila comparabila cu un agent de gelifiere, glucomananne. Componenta principala a konjac are capacitatea de a absorbi un volum mare de apa si de a umple stomacul, oferind o senzatie de satietate. Suplmentul nostru Konjac este extrem de bogat in glucomannan (peste 3 g la 9 capsule). Un impuls este uneori necesar pentru a pierde kilogramele dorite. Konjac este un aliat de slabire de alegere contribuie la pierderea in greutate si cu un continut caloric scazut si indice glicemic mic. Consumul de glucomanan de 3 grame este recomandat pentru a asigura eficacitatea. Ce contine Konjac?  Konjac este o planta perena din genul Amorphophallus, care creste in regiunile tropicale si subtropicale din Asia de Est, din Indonezia in India, Japonia si China. Cea mai mare parte planta Konjac creste in zonele muntoase sau de deal subtropicale, cu o altitudine de 800 de metri si o temperatura medie de 16 ?. O astfel de locatie geografica si altitudinea face glucomananul in konjac foarte mare si pur. Aerul, solul si apa sunt, in esenta, nu sunt poluate, astfel incat produsele pot indeplini cerintele de alimente ecologice. Konjac este foarte nutritiv, cu peste 45% din Glucomanan, 9,7% proteina bruta, 16 tipuri diferite de aminoacizi de pana la 7,8%, 7 aminoacizi esentiali pana la 2,5% Contine minerale precum calciu, fosfor, fier, zinc , mangan, crom si cupru si este scszut de calorii, grssimi si bogate in fibre. Konjac este utilizat in principal ca sursa de glucomanan, o fibra dietetica. Glucomannan este utilizat ca aditiv alimentar pentru proprietatile sale de ingrosare si de emulsionare, si ca un supliment nutritiv pentru tratamentul obezitatii, constipatie, valori crescute ale colesterolului, diabet si acnee. Acesta ofera o sursa bogata de fibre solubile, considerate a fi de interes general pentru sistemul digestiv, in timp ce aproape nici un continut de calorii. Recomandat ca adultii ar trebui sa consume cel putin 20 pana la 35 de grame de fibre in fiecare zi.Glucomanan cuprinde cel putin 40% din konjac in greutate uscata, ceea ce face konjac cea mai bogata sursa de fibre solubile in natura.   Ca supliment nutritiv, konjac este disponibil sub forma de tablete, capsule si sub forma de pulbere. Dozare consta din echivalentul a 500 pana la 1500 miligrame luate inainte de mese cu la multa apa. Daca se utilizeaza pulberea, trebuie agitat brusc in apa. Beneficii Konjac  Astazi, konjac este folosit in doua scopuri distincte, dar legate de: pierderea in greutate si suplimentarea de fibre dietetice. Ambele utilizeaza gasi sprijin in literatura medicala, dar konjac a fost, de asemenea, obiectul unor revendicari nedovedite, care au dus la interventia guvernului. Eficacitatea konjac pentru pierderea in greutate se bazeaza pe capacitatea sa de a absorbi pana la douazeci de ori propria greutate in apa. Glucomannan se extinde dupa ingestie, iar acest lucru tinde sa promoveze un sentiment de plenitudine in timp ce circula prin tractul digestiv. Pentru a obtine acest rezultat, konjac este, in general, luat cu apa inainte de mese, educee pofta de mancare naturist. Un beneficiu al capacitatii de a regla nivelul de zahar din sange este vazut in diabet de tip 2, in cazul in care glucomanan a demonstrat potentialul de a reduce nivelurile de glucoza din sange, insulina si a lipidelor serice dupa mese, un efect care pare a fi imbunatatit prin glucomannan relativ ridicat de vscozitate in comparatie cu alte fibre solubile. Atasandu-se acizi biliari in sistemul digestiv si deplasandu-le din corp, suplimente de glucomannan poate ajuta la scaderea colesterolului si a reduce cantitatea de grasime prezenta in sange. Konjac poate ajuta la prevenirea bacteriilor de la intrarea celulele gazda. Ca un corolar la glucomannans efect benefic asupra nivelului de colesterol, un studiu a demonstrat o scadere a tensiunii arteriale sistolice la barbati, dupa un curs de patru saptamani de suplimente de glucomannan. Fibrele solubile, in general, au fost studiate extensiv, cu o mare atentie asupra faptului ca produce acizi grasi cu lant scurt. Acesti acizi,...