245 Lei

Kava Kava 5000 mg 60 Capsule

Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, 15 dec, 00:00
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Kava Kava 5000 mg 60 Capsule

Beneficii Kava Kava:

• Scade stresul si anxietatea

• Ajuta in caz de depresie si insomnie

• Scade nervozitatea

• Eficace ca eliberare a durerii

• Lucreaza ca relaxant muscular

• Ajuta la ameliorarea crampelor din cauza spasmelor

Ce este Kava Kava?

Kava Kava este o planta originara din insulele din Pacificul de Sud. Substantele luate din radacina au fost folosite in anumite culturi pentru a diminua stresul, anxietatea, tensiunea, insomnia si problemele legate de menopauza. Kava Kava poate creste efectul alcoolului si al anumitor medicamente utilizate pentru a trata anxietatea si depresia. Denumirea stiintifica este Piper methysticum. De asemenea, numit piper aprins, rauschpfeffer, tonga si yangona.

Mai multe componente de rizom si lactone au fost izolate in radacina kava. Dintre cele cincisprezece lactone izolate din kava, exista sase lactone majore (kavalactone) cunoscute pentru a furniza activitate psihoactiva: kawain, methysticin, demethoxy-yangonin, dihidrokawain, dihydomethysicin si yongonin. Toate kavalactonele sunt active fiziologic, desi este vorba de kavalactonele solubile in grasimi derivate din rasina kava care au cel mai mare efect asupra sistemului nervos central. Kava are, de asemenea, un efect direct asupra tensiunii musculare similare cu tranchilizante. Activitatea rizomului kava este legata de mai multe ariletilena pironi similare structurii cu mirristicina, care se gaseste in nucsoara.

Pentru ce se utilizeaza Kava Kava?

Kava Kava este folosit in primul rand ca un sedativ natural si un stimulent pentru somn. Nutritionistii au folosit-o in mod traditional ca un remediu pentru nervozitate si insomnie. Kava Kava este un relaxant eficient care poate induce un sentiment de relaxare, pace si multumire, impreuna cu o ascutire a simturilor. Ca ajutor de somn, promoveaza somnul profund si odihnitor. Este de asemenea, un relaxant muscular care poate ajuta la ameliorarea crampelor din cauza spasmelor.

In Germania, Kava Kava este folosit ca un medicament fara prescriptie medicala pentru a reduce anxietatea. Kava a fost mentionata pentru prima data in inregistrarile stiintifice in 1886 si castiga popularitate pentru efectele ei relaxante.

Ce studii stiintifice ofera dovezi care sa sustina beneficiile Kava Kava?

Studiile clinice recente au aratat ca kava din plante medicinale este un supliment natural anti-anxietate non-dependenta si este la fel de eficace ca si medicamentele de anxietate care contin benzodiazepine cum ar fi valiumul. In timp ce benzodiazepinele tind sa promoveze letargie si tulburari mintale, sa demonstrat ca kava imbunatateste concentratia, memoria si timpul de reactie pentru persoanele care sufera de anxietate. Kava a fost demonstrat clinic ca mijloc de realizare a unei stari de relaxare fara efecte secundare adverse.

Kava este una dintre cele mai relaxante plante botanice. Studiile farmacologice arata ca ingredientele sale active ale Kava Kava, kavalactonele, produc relaxarea fizica si mentala si un sentiment de bunastare. Este un anestezic local si un analgezic local eficient atunci cand este aplicat in exterior ca un adaos. Starea relaxata si ascutirea simturilor contribuie, de asemenea, la efectul afrodiziac.

Prospect Kava Kava:

Portie de servire: 1 capsula vegetariana

Portii pe container: 60

Compozitie pe servire:

• Kava Kava 20: 1 Extract 250 mg

(Piper methysticum) (radacina)

(standardizate 30% kavalactone)

(echivalentul a 5.000 mg Kava)