Karan - Business & Finance - consultanta afaceri si management

Vezi pagina: Karan
Sector 6, 10 oct, 11:00

Descriere anunt

Karan - Business & Finance - consultanta afaceri si management

KARAN - Business & Finance a fost infiintata in 2005, cu scopul de a oferi clientilor sai servicii de consultanta pentru afaceri si management, servicii profesionale de consultanta juridica, servicii de consultanta financiara si fiscala, servicii de administrare de personal, salarizare si consultanta in domeniul resurselor umane.

Detalii suplimentare

KARAN - Business & Finance acorda servicii privind managementul ansamblurilor de vile si managementul condominiilor ce au fost astfel concepute incat sa respecte atat principiile, practicile de profil si standardele europene, cat si legislatia romana aferenta administrarii asociatiilor de proprietari.

Suntem o echipa tanara si dinamica ce ofera solutii rapide si flexibile in domeniul property & facility management-ului.

Avem o gama larga de servicii pentru persoane juridice, incepand de la consultanta cu privire la pasii de urmat in momentul infiintarii unei companii, continuand cu organizarea si functionarea diferitelor categorii de persoane juridice si terminand cu consultanta privind incetarea personalitatii juridice.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!