850 Lei

Joy Afterschool Valea Furcii 56 sector 6

Sector 6, 17 iun, 06:45

Descriere anunt

Joy Afterschool Valea Furcii 56 sector 6

Education with love – vine in intampinarea parintilor ocupati, dar totodata preocupati de viitorul copiilor sai. www.joyafterschools.com. Joy Afterschool

Detalii suplimentare

JOY Afterschool Sector 6, Str. Valea Furcii nr. 56

www.joyafterschools.com

Tel 0766055708

Proiectul a luat nastere din dorinta de a oferi copiilor un loc cald si primitor unde sa-si poata realiza temele cu succes si totodata locul unde pot sa-si satisfaca curiozitatile despre lumea inconjuratoare si nu numai.

Ne dorim sa atingem activitati variate, care stimuleaza curiozitatea si dorinta de explorare a copilului, sa dezvolte abilitati cognitive, sociale, artistice, precum si valori morale precum increderea in sine, curajul, integritatea si respectul. O atentie deosebita se acorda sigurantei si bunastarii emotionale a fiecarui copil.

Printre activitatile zilnice ne-am propus:

* Activitati de pregatire a temelor si pregatire suplimentara

* Limba Engleza – clasele sunt formate in functie de nivelul de cunostinte ale copilului (evaluate inainte de inceperea cursului) - vor deprinde fie primele notiuni de baza, fie isi vor exersa conversatia, exprimarea, pronuntia, scrisul acumuland noi notiuni.

* Clubul de Lectura – vom cultiva dragostea pentru citit in cadrul unui “Reading Corner”, creat special pe placul copiilor!

* Clubul Curiosilor – vom realiza cele mai trasnite experimente si ne vom da frau liber imaginatiei combinand ingrediente variate.

* Art & Craft – copiii isi vor descoperi noi aptitudini, vor invata sa comunice prin desen, sa astearna pe hartie lucruri uimitoare, sa transforme un lucru banal intr-o opera de arta!

* Clubul de Cultura generala - copiii vor intreprinde o calatorie virtuala in jurul lumii, capatand cunostinte ample de cultura generala, jucandu-se si intrecandu-se in concursuri!

Situat pe strada Valea Furcii, nr 56, spatiul este dotat cu mobilier adecvat, sali luminoase si o mica curte pentru activitati in aer liber.