Livratorul nostru part-time sau full-time

Avem nevoie de livrator cu autovehicul propriu pentru livrari de cumparaturi Carrefour la domiciliul clientului. Programul poate fi asezat dupa nevoile tale (part-time sau full-time). Detalii telefon!
  • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, 10 oct, 18:10
Urca anuntul primul in lista

Detalii suplimentare

Ai permis (categoria B) si o masina personala? Iti doresti sa faci bani rapid?

Te ajutam noi!

CUM? SIMPLU!

BRINGO (CE ESTE BRINGO?)

Bringo este un serviciu care pune in contact persoanele care nu pot sau nu au timp sa-si faca singuri cumparaturile cu cei care doresc sa faca acest lucru in locul lor. Fie ca este vorba de mame cu copii mici, un grup de colegi care comanda impreuna de la birou, ori de cei care prefera sa iti foloseasca altfel timpul decat mergand la cumparaturi.

Prin intermediul aplicatiei, Bringo pune la dispozitie cumparatorilor, pe telefonul mobil, peste 25 de magazine si lanturi de hypermarket-uri, cu peste 50.000 de produse.

Avem nevoie de tine 4-5 ore pe zi intre orele 16:00 - 21:00. Dar putem aseza programul si dupa nevoile tale. Daca nu esti dispus sa lucrezi in timpul saptamanii, poti lucra doar sambata si duminica. Vrei sa stii cati bani poti castiga? Vei castiga atat cat muncesti. Cu cat te implici mai mult in acest job poti castiga part-time cat castiga un corporatist mediu intr-o luna. Livarile se fac pe o raza de 5-6 km (maxim) in jurul fiecarui carrefour.

Esti interesat? Da-ne un telefon pentru si mai multe detalii si te vom lamuri noi.