Celebration Catering - Bucuresti

  • Catering

Descriere anunt

Celebration Catering - Bucuresti

Ne adaptam serviciile de Catering in functie de nevoile tale. aperitive calde sau reci, bufet suedez, platouri cu finger food, dulciuri si prajituri etc;

www.celebrationcatering.ro

Detalii suplimentare

Iti Oferim cele mai gustoase preparate Catering din Bucuresti si imprejurimi - aperitive calde sau reci, bufet suedez, platouri cu finger food, dulciuri si prajituri etc;

Iti Alcatuim un Meniu de Catering Personalizat cu Preparatele Tale Preferate. Alege de pe site dintr-o multitudine de preparate delicioase SAU poti pleca de la recomandarile noastre - vezi Variantele de Meniu Propuse de noi.

Servim Mancare in Sistem Catering pentru orice situatie in care te-ai putea afla: Evenimente Private, Petreceri, Aniversari, la Birou, Cununii, Nunta, Botez, Majorat etc.

La Evenimente iti putem asigura inclusiv toata Logistica - echipamente pentru pastrarea si servirea mancarii, personal pentru servire, mese, scaune, vesela etc. Avem tot ce iti trebuie pentru organizarea mesei la interior sau in aer liber.

Iti oferim preparate deosebite, de o calitate inalta, servite intr-un mod profesional, care vor incanta simturile tuturor persoanelor care le vor gusta.