Instructor auto categ - B Tataru Ion

  • Categorie: Cursuri
  • Tip curs: scoli soferi
Bucuresti, 10 ian, 15:46
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Instructor auto categ - B Tataru Ion

instructor auto autorizat (rezervist), serios, fost profesor de legislatie rutiera, cu experienta si rezultate bune la promovabilitate examen auto, pregatesc cursanti in vederea obtinerii permisului;

Detalii suplimentare

auto categ. B, precum si pentru perfectionarea stilului de conducere ori reacomodarea cu masina si traficul a celor care detin permis auto si n-au mai condus o perioada mai mare de timp.Inscrierile la cursuri se pot face si telefonic.

Am urmat cursuri de conducere defensiva la Scoala de Pilotaj TITI AUR si, in baza experientei acumulate, pot impartasi cursantilor mei aspectele importante si absolut necesare ale aplicarii in practica a conducerii preventive cat si defensive.

Pun un accent deosebit pe cunoasterea si respectarea legislatiei rutiere, pe calitatea instruirii practice, astfel incat elevii pregatiti de mine sa se prezinte onorabil la examen si, ulterior, sa poata face fata provocarilor din trafic, fara evenimente rutiere.

Am in vedere si tin cont de personalitatea si posibilitatile fiecarui cursant de a se adapta cu masina si traficul rutier.

Primesc elevi veniti de la alte scoli de soferi prin transfer pentru continuarea orelor practice