99 Lei

Inositol 600mg (4oz) 116.9 grame

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, 04 apr, 13:25
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Inositol 600mg (4oz) 116.9 grame

Beneficii Inositol:

• Sustine nivelul de serotonina sanatos pentru o dispozitie mai buna

• Poate reduce simptomele asociate cu anxietatea

• Sustine functionarea sanatoasa a sistemului nervos

• Poate ajuta persoanele cu sindrom ovarian polichistic (PCOS)

Ce este Inositol?

Inositolul este o molecula naturala de carbohidrati pe care corpurile noastre o produc din glucoza. Unele persoane din pacate nu produc suficient inozitol si prin urmare, fac necesara suplimentarea. Nutrientii pot fi gasiti si in alimente, cum ar fi fasole, drojdie de bere, pepene galben, citrice, legume, nuci, seminte, lecitina si cereale integrale.

Pudra de INOSITOL de la BIOVEA este un supliment puternic absorbit de organism. Ofera compusilor sai o eficacitate care este esentiala pentru creier, pentru a sustine functionarea sanatoasa a nervilor si a muschilor, precum si pentru a ajuta grasimile din procesele hepatice.

Ce face Inositol?

INOSITOL 600 mg pulbere de la BIOVEA este un supliment puternic care contine un nivel ridicat de vitamine B complex, care ajuta la sustinerea sistemului nervos prin promovarea functionarii sanatoase a neurotransmitatorilor. Acest lucru este direct corelat cu echilibrarea nivelurilor serotoninei sanatoase si incurajarea unei mentalitati mentale si emotionale optimale.

In timp ce INOSITOL este cunoscut in principal pentru capacitatea sa de a sustine functionarea sanatoasa a sistemului nervos, reducand astfel simptomele asociate cu depresia, stresul si anxietatea, INOSITOL poate avea si capacitatea de a ajuta persoanele care sufera de PCOS. PCOS este un dezechilibru al hormonilor feminini care pot provoca perioade menstruale rare sau prelungite, chisturi ovariene, acnee, cresterea excesului de par, obezitate si dificultati in a ramane gravide.

Studii de inozitol

Conform unui studiu realizat in 2011 de Fertilitate si Sterilitate, cercetatorii au concluzionat ca pulberea de INOSITOL ar putea imbunatati rata sarcinii pentru cei cu rezistenta la insulina si PCOS - rata de ameliorare de 33,3% comparativ cu 13,3% care nu au primit un supliment INOSITOL. Pentru alte beneficii ale INOSITOL, trebuie realizate mai multe studii.

(1) Fertilitatea si sterilitatea: Rolul suplimentelor de inozitol la pacientii cu sindromul ovarului polichistic, cu rezistenta la insulina, care se afla sub regimul de inductie a ovulatiei cu gonadotropina cu doza mica. Februarie 2011.

Prospect Inositol

Mod administrare: Cate 1 masura (masura se gaseste in interior) intre mese sau inainte de culcare.

Portie de servire: 0,6 grame

Portii pe container: 189

Cantitate pe servire

• Inositol 600 mg

Produs Vegan