Unirii

  • Suprafata utila 200 mp
  • Birouri
  • Piața Unirii ...8 min.
Bucuresti, 19 iul, 15:02

Descriere anunt

Unirii

Vila demisol+parter +etaj, 8 camere. Spatiul este ideal pentru notariat, cabinet stomatologic, birouri, magazine online, se pot parca in curte 4 masini. Spatiul este disponibil imediat, 1.800 lei+tva,

Detalii suplimentare

Vila demisol+parter +etaj, 8 camere,situata ultracentral, Bdul Unirii-Zepter, vis a vis de restaurantul Picadilly si Grawe Romania, renovata 2018. Suprafata teren 300mp (curte libera 150mp ) si suprafata utila 200mp, dispusi astfel:

-demisol se afla o camera 25 mp si bucataria

-la parter sunt 4 camere si un grup sanitar

-la etaj 3 camere si doua grupuri sanitare.

Dotari: sistem de alarma conectat la firma de paza,central termica pe gaz, geamuri termopan, gresie,faianta, parchet, corpuri de iluminat pe led noi.Instalatii electrice si sanitare noi (totul cupru), internet pe cablu pentru fibra.Camerele sunt luminoase,cu ferestre mari si balcoane din fier forjat.

Spatiul este ideal pentru notariat, cabinet stomatologic, birouri, magazine online, etc.In apropiere se afla numeroase restaurante si spatii de birouri, statii de autobuz.Curtea este amenajata cu flori si placata cu dale, se pot parca in curte 4 masini..Spatiul este disponibil imediat.

Pret 1800 Euro/luna +TVA

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
Aer conditionat
Alarma
Apa
curent electric
Grup sanitar
Parcare
Renovat
Vad comercial

Acces

Statii metrou Timp
Piața Unirii 8 min.
Universitate 18 min.
Timpuri Noi 18 min.