900 €

Spatiu office Beller, Primaverii

  • Suprafata utila 85 mp
  • Birouri
Bucuresti, 12 iun, 10:16

Descriere anunt

Spatiu office Beller, Primaverii

Catoma Property Invest va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere confort 1 situat in zona Beller - Dorobanti la granita cu cartierul Primaverii in zona liceului Jean Monnet intr-un imobil de 3 etaje construit in jurul anului 1968.

Acest generos apartament este disponibil la etajul 1 si are o suprafata utila de aprox 85 mp la care se adauga doua balcone deschise de tip terasa cu vedere catre Parcul Floreasca si o boxa de 7mp.

Spatiul acestui apartament a fost recent renovat si reamenajat usile intre camere au fost schimbate la intrare de asemeni a fost schimbata usa originala cu una metalica peretii exteriori au fost izolati la interior spatiul a fost igienizat si zugravit dupa ultima inchiriere a fost montata o centrala termica de apartament marca Viessmann si urmeaza a fi predat nemobilat catre viitorul chirias.

Cladirea este solida are o scara curata si luminata natural iar zonele verzi de tip curte ale acestor bloculete confera multa liniste siguranta si confort.

Locatia in care se afla aceast apartament este una de excceptie o zona rezidentiala la doar cativa pasi de piata Charles de Gaulle si intrarea in parcul Herastrau foarte aproape de statia de metrou Aviatorilor.  

La doar cateva minute de mers pe jos gasiti scoli de renume gradinite piata Dorobanti cafenele si restaurante. 

Pentru o vedere mai de ansamblu a acestei proprietati va asteptam la o vizionare.

Prezenta oferta se afla sub indrumarea Catoma Property Invest

Real Estate Adviser dedicat - Raluca TIMOFTI

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
centrala termica
curent electric
Gaze