400 €

Spatiu birouri sau sediu firma cu vanzare - Panduri stradal

  • Suprafata utila 54 mp
  • Birouri

Descriere anunt

Spatiu birouri sau sediu firma cu vanzare - Panduri stradal

La parterul unui imobil construit in anii 90 avem de inchiriat un spatiu de birouri sau pentru vanzare insa alte produse decat alimentare. Spatiul dispune de intrare din strada pe calea separata fata de locuitorii blocului nefiind astfel probleme de deranj pentru locatari. Iar in oglinda cu apartamentul se afla o alta afacere la parter. Asa ca nu sunt probleme de acord de functionare.

La interior spatiul este format dintr-un hol spatios o receptie cu secretariat ce include si o mica chicineta un spatiu deschis de birouri o baie si o sala de intalniri/al doilea birou. In total 54 mp de spatiu util generos si foarte luminos. Luminos atat datorita ferestrelor mari cat tot peretele exterior dar si luminii artificiale foarte bine dozate din spatiu.

Avand in vedere pozitia spatiul se preteaza pentru orice activitate ce tine de domeniul medical(peste drum fiind spitalul Panduri) activitate de birou activitate de vanzari produse ce nu necesita aprobari specifice(gen alimentara). Vadul e bun locatia usor de identificat si accesat statie RATB in fata blocului.

Consider spatiul excelent pentru activitatea unei agentii imobiliare a unui broker de credite pentru activitati de tip wellness sau similare.

Spatiul apartine unei societati se incheie contract si se pot deconta costurile.

Asadar daca va doriti sa porniti sau sa extindeti o afacere avem un spatiu ce cu siguranta va duce la prosperitatea firmei dumneavoastra asa cum a dus si la prosperitatea chiriasilor anteriori.

In ce priveste pretul, lucrurile stau in felul urmator: chiria in mod normal este de 500 de euro/luna. Dar, pentru ca acestea nu sunt chiar vremuri normale si pentru ca micii antreprenori au nevoie de ajutor, propunerea noastra este urmatoarea:

-pentru contract de doi sau mai multi ani, primul an chiria este 400 de euro/luna, iar urmatoarea perioada 500;

-pentru contract pe un an, chiria in primele 6 luni este 400 de euro, iar celelalte 6 luni este 500 de euro.

La mijloc este un calcul simplu de rentabilitate. Noi zicem ca suna bine. Tie cum iti suna?

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
Aer conditionat
curent electric
Gaze