950 €

Prelungirea Ghencea, Primavara, stradal, 195 mp, Comision 0 %

Bucuresti, 18 mai, 11:26

Descriere anunt

Prelungirea Ghencea, Primavara, stradal, 195 mp, Comision 0 %

Va prezint spre inchiriere un spatiu situat in Prelungirea Ghencea intr-un imobil stradal, p+2, construit in anul 2011. Spatiul ocupa integral etajul 1, are 195 mp si este compartimentat cu pereti din rigips. Are 3 incapaperi mari, un hol foarte mare, o bucatarie si 2 grupuri sanitare. Spatiul este igienizat si zugravit, dispune de centrala termica prorpie, 2 aparate de Aer conditionat. Pardoselile sunt placate cu parchet laminat ( 3 incaperi ), mocheta ( o incapere), gresie ( baie si bucatarie).

Toate utilitatile sunt contorizate ( apa, electricitate, gaze, canal) iar cheltuielile sunt foarte mici. Cladirea este construita pe structura de beton cu ziduri exterioare din caramida si este termoizolata cu polistiren de 10cm. Ferestrele sunt din pvc cu geam termopan. Centrala este montata in Bucatarie si sunt calorifere in toate incaperile.

Sunt locuri de parcare in curte. Pentru acest spatiu sunt alocate 5 locuri de parcare in curte si 5 locuri de parcare in fata cladirii ( pe trotuar).

Cladirea este dispusa pe parter, etajul 1 si etajul 2. Spatiul de la parter este inchiriat integral si spatiul de la 2 este deasemenea inchiriat integral.

Spatiul este potrivit fie pentru activitati de birou, fie pentru o sala de dans, activitati cu copii, sala de sport.

Localizarea este pe Prelungirea Ghencea, dupa ansamblul Primavara. Statia STB este foarte aproape iar statia de Metrou Raul doamnei este la 2km distanta ( 6 statii de autobuz).

Spatiul este liber si disponibil imediat pentru inchiriat.

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
Aer conditionat
centrala termica
curent electric
Gaze
Parcare

Acces mijloace transport


Statii STB Timp
Sere Militari
122
1 min.
Ansamblul Primăvara
122
4 min.
Drumul Funigeilor
122
5 min.