1.050 €

Piata Romana, Visarion

  • Suprafata utila 138 mp
  • Birouri
  • Piața Romana (M2) ...7 min.
Bucuresti, 06 nov, 11:10
Urca primul in lista

Descriere anunt

Piata Romana, Visarion,

ultracentral, 5 minute mers metrou, apartament cochet, 5 camere, bine impartit, etaj 1/hp+2, centrala termica, mobilat si pretabil birouri, suprafata 138 mp, seriozitate, termen lung, pret negociabil

Detalii suplimentare

Apartament cochet, situat intr-o cladire cu regim mic de inaltime, intr-o zona frumoasa, ultracentrala, in arealul piata Romana-piata Victoriei, la doar 5 minute de metrou.

Zona este un mix de cladiri interbelice si spatii, moderne, de birouri, este foarte usor accesibila si este deservita de multiple mijloace de transport in comun.

Blocul, hp+2 etaje, cu o frumoasa curte interioara, este dispus stradal, la intersectia dintre strada Visarion si strada Povernei.

Scara este curata iar vecinii sunt de buna calitate.

Apartamentul, foarte generos, in suprafata de 138mp, este situat la etajul 1/hp+2, este decomandat si foarte bine impartit, pretandu-se foarte bine activitatii de birou.

Apartamentul dispune de 5 camere, holuri largi, o baie mare, cu geam, bucatarie patratoasa cu oficiu, 2 balcoane si un grup sanitar de serviciu..

Spatiul este contorizat.

Apartamentul este curat, foarte civilizat, cu parchet masiv /mocheta de trafic , gresie, faianta si termopan, incalzirea se face cu centrala termica, proprie.

Se cere si se ofera seriozitate, se doreste inchirierea pe termen lung.

Spatiul este disponibil incepand cu 01.11.2019.

Pretul este negociabil.

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
Aer conditionat
Apa
centrala termica
curent electric
Gaze
Grup sanitar
Internet
Renovat
Vad comercial

Acces

Statii metrou Timp
Piața Romana (M2) 7 min.
Statie Metrou M1 M2 Piața Victoriei 11 min.
Metro M1 M2 Piața Victoriei 16 min.