1.250 €

Obor, Mosilor, inchiriere 106 mp spatiu comercial

  • Suprafata utila 106 mp
  • Sp. comercial
  • Obor ...3 min.
Bucuresti, 21 nov, 12:10

Descriere anunt

Obor, Mosilor, inchiriere 106 mp spatiu comercial

spatiu comercial clasa A in suprafata utila de 106 mp. din care 50 mp. open space, zona - showroom stradal si 56 mp. zona de depozit, birou si grup sanitar, cu acces aprovizionare marfa prin spate

Detalii suplimentare

Muntenia Grup, ofera spre inchiriere in regim de exclusivitate Spatiu Comercial in suprafata utila totala de 106 mp. din care 50 mp. open space, zona - showroom stradal si 56 mp. zona de depozit, birou si grup sanitar, cu acces aprovizionare marfa prin spatele blocului pe usa secundara, situat in Sos. Mihai Bravu – OBOR ( vav de Primaria Sectorului 2 ), la parter de bloc, constructie 1982, cu regim de inaltime S+P+10E.

Spatiul beneficiaza de vizibilitate excelenta, de trafic pietonal intens si mijloacele de transport in comun, foarte aproape de intersectia Stefan cel Mare cu Sos. Mihai Bravu si Cal. Mosilor, avand o deschidere generoasa a vitrinei de 10 ml. cu inaltimea de 3,5 ml.

Inbunatatiri: gresie, faianta, tavan casetat, vitrina sticla, sistem ventilatie, spoturi si corpuri de iluminat.

Starea interioara a spatiului este excelenta, finisaje de nivel Clasa A, singurele modificari necesare (daca este cazul) fiind cele specifice activitatii proprii.

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
Aer conditionat
Apa
curent electric
Grup sanitar
Internet
Parcare
Renovat
Vad comercial
Vitrina stradala

Acces

Statii metrou Timp
Obor 3 min.
Piata Iancului 10 min.