850 €

Mosilor Spatiu la et. 1 in bloc/vila,131 m,5 camere,totul nou

  • Suprafata utila 131 mp
  • Birouri
  • Universitate - Spitalul Colțea ...17 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 26 iul, 15:43

Descriere anunt

Mosilor Spatiu la et. 1 in bloc/vila,131 m,5 camere,totul nou.

Avem placerea sa va prezentam un spatiu de birouri situat in zona Mosilor-Izvorul Rece,in cadrul unui bloc/vila,la parter,cu o suprafata de aprox. 131 mp,dispusi astfel:

-4-5 camere,respectiv un spatiu central+4 camere decomandate,sau o camera mare obtinuta din 2 camere despartite prin glazvand+3 camere decomandate

- 5 spatii de depozitare,foarte utile pentru arhivare

-2 grupuri sanitare

-bucatarie mobilata si utilata

-zona de luat masa si spatiu de recreere

Spatiul se remarca prin stil clasic/original,la care s-au adus imbunatatiri recente,acesta fiind renovat in totalitate cu finisaje de foarte buna calitate,lucrandu-se cu grija in ceea ce priveste elementele clasice,cum ar fi usi de interior,glazvanduri,parchet original excelent conservat,spatii de depozitare in perete etc.,ceea ce a dus la un spatiu foarte intim,armonios,iar daca mai adaugam si luminozitatea acestuia obtinem un spatiu de lucru foarte benefic,potrivit pentru diverse activitati.

Din punct de vedere al facilitatilor,spatiul dispune de centrala proprie,2 aparate de aer conditionat,bucatarie echipata cu masina de spalat vase,masina de spalat rufe,aragaz,frigider,hota,iar la subsol se afla o boxa de aprox. 6 mp.

Spatiul este liber si consideram ca se preteaza pentru activitati de birouri prestari servicii,cum ar fi birou de avocatura,birou executor judecatoresc,notariat,consultanta,fonduri europene,birou de arhitectura/proiectare,firma de publicitate etc. sau activitati cu profil comercial,respectiv spatiu de showroom/prezentare,magazin online,concept store etc.,iar chiria solicitata este de 850 euro daca se plateste din 3 in 3 luni sau 950 euro,daca se plateste lunar.

Va invitam la vizionare.

Cod oferta: 1230527

Acces

Statii metrou Timp
Universitate - Spitalul Colțea 17 min.
Metrou Piața Iancului - Ascensor 19 min.
Piața Iancului 19 min.