4.225 €

Grozavesti Spatiu de Birouri Clasa A, 200-3000mp, Cladire de Birouri

  • Suprafata utila 313 mp
  • Birouri
Bucuresti, 29 nov, 15:12

Descriere anunt

Grozavesti Spatiu de Birouri Clasa A, 200-3000mp, Cladire de Birouri

PyfRealEstate va propune spre inchiriere spatiu de birouri de 313mp, situat in una dintre cele mai selecte cladiri de birouri, unde bunul gust, curatenia si siguranta isi spun cuvantul.

Cladirea este situata in Grozavesti, avand acces facil catre mijloace de transport in comun, restaurante, cafenele si centre comerciale. Aceasta se incadreaza in clasa A, beneficiind de paza permanenta, supraveghere video, receptie la intrarea in imobil pentru a facilita intalnirile de business, 3 lifturi ambientale si 3 lifturi panoramice, echipamente silentioase si aport de aer proaspat prin sistemul de climatizare.

Spatiul este versatil, existand posibilitatea compartimentarii, prin pereti de sticla sau de rigips, si a utilizarii in regim open space. Fiecare spatiu beneficiaza de toalete igienizate zilnic, bucatarie mobilata si partial utilata si, de asemenea, intregul spatiu se poate inchiria complet mobilat, contra cost.

In cladire se inchiriaza mai multe spatii de birouri, cu suprafete si pret/mp diferite. Exista si posibilitatea inchirierii locurilor de parcare!

Distanta fata de statia de metrou Grozavesti, statiile STB 601, 105, statia de tramvai 1, 11, 35, dar si de Carrefour Orhideea, in cadrul carora se afla multiple restaurante si cafenele, este de maximum 5 minute de mers pe jos.

Daca iti doresti ca business-ul tau sa se desfasoare intr-un mediu profesionist si orientat spre succes, acesta este locul potrivit!

Pentru detalii suplimentare legate de acest spatiu sau vizionari, contactati-ne la numarul de telefon afisat!

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
centrala termica
curent electric
Gaze