250 €

Viilor Liberty Center, inchiriere garsoniera

  • Suprafata 40 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
Bucuresti, 10 dec, 11:06

Descriere anunt

Viilor Liberty Center, inchiriere garsoniera

oferta exclusiva. Avem cheile proprietatii.

Inchiriere garsoniera Rahova - Liberty Mall

EXCLUSIVITATE GALAXYIMOB

AVEM CHEILE PROPRIETATI!

Stiu ca suna a cliseu descrierea clasica, iti prezint in vederea inchireri bla bla, si mai stiu ca nu vei sta sa citesti tot textul meu de prezentare care iti garantez ca are legatura cu proprietatea si este altfel decat alte descrierii, mai stiu ca OMUL SFINTESTE LOCUL si asta este motto-ul meu pentru fiecare proprietate promovata.

Pai hai sa incep ca daca ai ajuns pana aici inseamna ca ceva te-a atras si nu as vrea sa inchizii oferta fara ca macar sa citesti tot textul si sa iti doresti sa apelezi numarul de telefon pentru a programa o vizionare. Stiu ca fiecare casa are OMUL ei si aceasta garsoniera la fel, isi asteapta OMUL care sa o ingrijeasca.

Te afli langa Liberty Center, mai exact pe strada Nasaud, strada ce face legatura intre Strada Progesului (Trafic Greu cum i se mai spune) si Soseaua Viilor.

Garsoniera este pozionata la etajul 5 al unui imobil cu 8 nivele, constructie aferenta anului 1980 are o compartimentare de tip decomandata si o suprafata de aproximativ 43 mp aceasta are in component sa 1 HOL, 1 Spatiu de depozitare (debara), 1 BAIE, 1 BUCATARIE (inchisa), 1 CAMERA cu iesire pe BALCON.

Te vei simti rasfatat de cum vei pasi la vizionare si iti vei da seama ca este ce a ce cautai, locul acela pe care sa il numesti ACASA deoarece energia pe care o emana este una pozitiva si calda.

Vecinatati: Liberty Center, Piata agroalimentara Chirigiu, Academia Tehnica Militara, Gradinita nr. 269, numeroase magazine alimentare, unitati bacare, farmacii, acces facil catre mijloacele de transport in comun RATB etc.

PRET: 250 euro/luna

Modalitate de inchiriere: 1 luna AVANS 1 Luna GARANTIE

Daca vrei sa afli mai multe detalii nu ezita sa apelezi numarul de telefon.