450 €

Universitate, Batistei

  • Suprafata 36 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Universitate ...9 min.
Bucuresti, 13 oct, 10:09

Descriere anunt

Universitate, Batistei,

garsoniera de lux disponibila pentru inchiriere in zona Universitate, strada Batistei, strada Italiana, situata in imobil nou, finalizat in 2017, mobilata si utilata lux, 450 euro,

Detalii suplimentare

Garsoniera de lux disponibila pentru inchiriere in zona Universitate - strada Batistei / strada Italiana, situata in imobil nou finalizat in 2017. Pe langa amplasarea ultracentrala si privilegiata din imediata vecinatate a Gradinei Icoanei, Parcului Ioanid, Bulevardului Magheru si la cateva minute de Centrul Vechi, te poti bucura de linistea oferita si privelistea asupra frumoasei zone centrale.

Ai avantajul de a fi primul chirias al garsonierei, care se inchiriaza complet mobilata si utilata, cu finisaje premium: centrala proprie si aer conditionat, incalzire in pardoseala, videointerfon, parchet Germania, usi Pinum, usa exterior Italia, sanitare Kolo si HansGrohe, TV LED 104 cm, bucatarie complet echipata si dotata cu plita electrica, frigider, cuptor, etc. Zona spatioasa de living se transforma in zona de dormit cu ajutorul mobilierului inteligent, care, pe langa aspectul impecabil si cel practic, ofera si spatii generoase de depozitare.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Centrala
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift

Acces

Statii metrou Timp
Universitate 9 min.
Piața Romană 16 min.
Piața Unirii 19 min.