210 €

Splaiul Unirii, dupa targul Auto Vitan

  • Suprafata 43 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Mihai Bravu ...6 min.
Bucuresti, 22 oct, 15:04

Descriere anunt

Splaiul Unirii, dupa targul Auto Vitan

inchiriez gars. cu balcon, 43 mp in Compl. Imob. Confort City, Bl.1, etal 9/11, Splaiul Unirii (dupa Targ Auto Vitan). Blocurile sunt noi, toate dotarile, complet mobilata si utilata. Pret 210 Euro;

Detalii suplimentare

Confort City este un complex cu 6 blocuri duble de 11 etaje cu cate 3 scari, locuri de parcare, magazine, farmacie, salon de infrumusetare, sala fitness, loc de joaca ptr copii, alte utilitati. Transport public (frecventa la 40 minute).

Garsoniera este in bl.1, et. 9/11, acces in bloc cu interfon/cartela, lift mare de 8 pers, vedere spre apus, balcon mare, camera spatioasa, bucatarie separat si baie cu cada.

Centrala proprie, Aer Cond, TV mare LED, frigider cu congelator, masina de spalat aut, cuptor cu micounde, plita cu patru ochiuri, hota, sistem de sig. la scurgeri de gaz, bucataria complet mobilata.

In camera este si pat matrimonial cu saltea noua Dormeo cu ioni de argint (anti alergica, ortopedica) dar si canapea extensibila, birou cu scaun pe rotile, toaleta cu oglinda iluminata (ptr. machiaj in detaliu), masuta pe rotile, perdele si draperii in culoarea mobilei si a covorului, camera complet mobilata.

Baia are cada si dus, instalatie de ventilatie, totul nou.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala
Internet
Repartitoare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic

Acces

Statii metrou Timp
Mihai Bravu 6 min.
Timpuri Noi 12 min.