250 €

Pantelimon, Mega Mall

  • Suprafata 40 mp
  • Decomandat
  • Mobilat partial
  • Utilat
  • Metrou Piața Iancului ...16 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 02 apr, 18:29

Descriere anunt

Pantelimon, Mega Mall,

garsoniera Pantelimon, Mega Mall. Localizare extraordinara. An 1986, decomandat, suprafata utila 40 mp, etaj 6/10, bloc reabilitat

Detalii suplimentare

CRSImobiliare Agentie Imobiliara va ofera spre INCHIRIERE

GARSONIERA PANTELIMON – MEGA MALL

LOCALIZARE EXTRAORDINARA !!

SPATIUL GENEROS RECOMPARTIMENTAT IN 2 CAMERE !!

Localizare: Garsoniera este localizata pe Aleea Cislau, in imobil cu acces stradal si vedere deosebita, situata exact langa Lidl Pantelimon si foarte aproape de centrul comercial Mega Mall.

Etaj: Garsoniera este pozitionata la etajul 6 al imobilului de 10 nivele.

Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a garsonierei este de 48 mp, Suprafata Utila de care dispune fiind de 40 de mp, balconul generos de care dispune proprietatea fiind inclus in zona de living .

Proprietatea este optimizata pentru spatiu birou , in principal datorita recompartimentarii ideale in acest sens. Totodata este potrivita si pentru segmentul rezidential beneficiind atat de un dormitor cat si de un living generos.

Constructia este finalizata in anul 1986, pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din beton si BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. Imobilul este anvelopat.

Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Pantelimon una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant ,metrou Iancului, Sos. Iancului , Sos. Pantelimon, Bd. Pierre de Coubertin, Lidl, Mega Mall.

Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic

Garsoniera , proaspat renovata , dispune de parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn , geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi, aer conditionat, este orientata cardinal pe Sud-Vest, beneficiind astfel de lumina naturala ape tot parcursul zilei.

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

https://crsimobiliare.ro/property/oferta-inchiriere-garsoniera-pantelimon-mega-mall/

CONTACT: FLORIN STANICA

MOBIL: 0736.333.063

E-MAIL: florin.stanica@crsimobiliare.ro

WEB: www.crsimobiliare.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Internet
Repartitoare
Aragaz
Frigider
Liber
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Reabilitat termic

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Piața Iancului 16 min.