350 €

Inchiriere garsoniera Dristor metrou Day Residence

  • Suprafata 38 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
Bucuresti, 10 iun, 09:49

Descriere anunt

Inchiriere garsoniera Dristor metrou Day Residence

Inchiriere garsoniera lux, Dristor metrou. Et. 5/10 imobil nou, prima inchiriere.

Detalii suplimentare

OPRESTE-TE SI APASA PE OFERTA ASTA

PRIMA INCHIRIERE

Oferta exclusiva GALAXYIMOB

Avem cheile proprietati!

Hai sa vezi ce inseamna o GARSONIERA FRUMOASA si care te asteapta pe tine sa ii dai viata, sa fie locul in care te vei relaxa dupa o zi lunga si grea la job si da, pe care sa il poti numi ACASA.

Dar pana sa iti descriu in detaliu aceasta BIJUTERIE as vrea sa iti povestesc nitel despre cei care o detin, da vreau sa ii cunosti pe cei cu care vei colabora in urmataorea perioada, pana sa ii vezi fata in fata. Vei avea parte de cei mai cool si draguti proprietari care stiu ce inseamna nevoia si intimitatea chiriasului. Daca TU vei fi pe aceiasi lungime de unda cu ei si vei sti sa respecti OMUL si Spatiul ce iti va fi inchiriat atunci garantez o relatie CHIRIAS PROPRIETAR de lunga durata. Eu in calitate de reprezentant exclusiv sunt MANDRA sa le pot promova proprietatile.

Descriere imobil:

Complex DAY RESIDENCE, pozitionat in zona Dristor, mai exact pe Aleea Rm. Valcea la doar 5 minute distanta (mers pe jos) de Statia de Metrou DRISTOR.

In imediata vecinatate a imobilului iti poti face cumparaturile de la magazinul LIDL care este fix langa bloc, sau poti alege sa mergi 6 minutele cu masina pana la PARKE LAKE si in in drum spre mall te poti opri si la Piata Agroalimentara Ramnicu Sarat.

La parterul blocului daca nu ai chef sa gatesti ai un Georgy Restaurant, patiserie, cofetarie si gelaterie.

Gata te-am plimbat suficient prin zona in care se afla imobilul, vom intra in scara si vei constata ca aceasta are paza, supraveghere video si 2 lifturi, urcam la etajul 4 acolo unde se afla garsoniera.

De cum vei pasi iti vei da seama ca pozele atasate in oferta sunt REALE si vei spune clar WOOOW.

Desi este doar o grasoniera cu o suprafata de aproximativ 38 mp vei constata ca are numeroase spatii de depozitare si mai este si foarte SPATIOASA.

Pentru amenajarea ei proprietarul a apelat la serviciile unui architect iar acesta a conceput fiecare centimetru de mobilier dupa dorinta proprietarului care la randul lui s-a pus in locul unui chirias si a iesit ce se vede in poze.

Garsoniera este impartita in 3 zone, aceasta fiind open space s-a incercat optimizarea spatiului dar si delimitarea de altfel.

Dupa cum spuneam avem 3 zone:

- Zona de noapte amenajata cu pat matrimonial delimitata de restul spatiului cu un dulap conceput in scara ca sa iti ofere si lumina naturala.

- Zona de zi in care ai o canapea cu 2 locuri, masa de dinning cu 2 scaune, Tv suspendat pe perete cu picior mobil si un dulap mare si Aer Conditionat.

- Zona de bucatarie intregeste perfect ambientul spatiului deoarece bunul gust a fost combinat perfect utilul. Aceasta fiind utilata cu plita pe inductie, cuptor electric, hota telescopica si frigider incorporat.

Baia are cabina de dus, masina de spalat rufe si de asemenea si aici suficiente spatii de depozitare pentru produsele de igiiena personala si curatenie.

Balcon suficient de mare in care sigur iti vei petrece macar cateva ore pe zi savurand o cafea sau un pahar de vin.

Daca mica mea povestioara a acestei BIJUTERII te-a convins atunci ce mai stai, SUNA pentru a programa o vizionare.

PRETUL de inchiriere pentru aceasta este de 350 de euro cu contract ANAF

Modalitate de inchiriere 1 luna AVANS + 1 luna GARANTIE.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aragaz
Frigider
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Masina de spalat
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare