370 €

Grozavesti Regie Residence, Garsoniera Lux 35mp Prima Inchiriere 370E

  • Suprafata 35 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
Bucuresti, 13 ian, 16:10

Descriere anunt

Grozavesti Regie Residence, Garsoniera Lux 35mp Prima Inchiriere 370E

Va propunem spre inchiriere o garsoniera ultramoderna, situata intr-o locatie linistita, ferita de agitatie, insa cu acces facil catre puncte de interes ale Bucurestiului, universitati, centre comerciale, magazine si restaurante, in complexul rezidential Regie Residence, zona Grozavesti, ce dispune de o curte comuna generoasa.

Garsoniera este situata la etajul 10 al unui imobil nou, finalizat in 2021, cu 11 etaje, oferindu-va o deosebita priveliste deasupra Dambovitei, si este decomandata, cu o suprafata utila de 35mp. Totodata, aceasta beneficiaza si de un balcon spatios, de 4mp, ideal pentru o cafea savurata de dimineata ori un pahar de vin la finalul zilei. Garsoniera este complet utilata si mobilata modern si dispune de aer conditionat, centrala proprie, dressing, TV, masina de spalat, bucataria este echipata cu plita si cuptor incorporate, combina frigorifica, hota, iar baia dispune de sistem de ventilatie.

Complexul dispune de menaj zilnic si supraveghere video.

In imediata apropiere se afla si mijloacele de transport in comun: statia STB 201, 105 la 3 minute, dar si metrou Grozavesti la 4 minute de mers pe jos. De asemenea, la doar cateva minute de mers pe jos se afla si Parcul Politehnicii, Carrefour Orhideea, cladirile de birouri Orhideea Towers, The Bridge, Sema Parc si Afi Cotroceni la 5 minute de mers cu masina.

Pentru detalii suplimentare legate de aceasta proprietate si vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift