250 €

Ghencea, Prelungirea Ghencea

  • Suprafata 32 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
Bucuresti, 20 sep, 17:24

Descriere anunt

Ghencea, Prelungirea Ghencea

studio transformat in 2 camere, situat in complex Avangarde Bucuresti prelungirea Ghencea 318, imobil 2013, etaj 3/4, baie mare, complex cu monitorizare/ paza, vis-a vis de Cartierul Latin, mobilat

Detalii suplimentare

Avem placerea sa va prezentam un studio in complexul Avangarde situat in Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea nr.318, finalizat in 2013, situat la etajul 3 al unui bloc de 4 etaje.

Apartamentul este complet utilat si mobilat cu electrocasnice si mobilier de foarte buna calitate, avand centrala proprie si costuri mici la intretinere, blocul fiind bine izolat si apartamentul pozitionat la mijloc.

Studioul datorita suprafetei generoase, a putut fi recompartimentat in 2 camere fiind constiuit dintr-o baie mare, o zona de living, bucatarie deschisa, dormitor si balcon.

In proximitatea complexului se gaseste o piata agroalimentara, un Mega Image si statiile de autobuz 122 (circula spre Piata Universitatii) si 222 (circula spre Ghencea) si fac legatura cu tramvaiul 41. Distanta fata de centrul orasului( km 0) este de doar 8km, nu mai departe decat alte cartiere consacrate precum: Balta Alba, Colentina, Titan, Militari Residence, Giulesti si altele.

Complexul este dotat cu toate utilitatile sectorului 6, apa, gaz, canalizare, CATV, internet, telefonie fixa fiind prevazut cu un parc avand suprafata de 1.000 mp. destinat agrementului si ca loc de joaca pentru copii. Intregul complex beneficiaza de securitate proprie 24/24, monitorizare video, paza, salubritate, administrare, mijloace de transport in comun precum si de toate facilitatile implicite ale unui ansamblu rezidential, avand disponibile peste 200 locuri de parcare pentru rezidenti.

Proprietarul nu doreste animale de companie.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aragaz
Aer conditionat
Balcon
Cablu