250 €

Garsoniera Dorobanti Capitale

  • Suprafata 27 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
Bucuresti, 04 ian, 10:20

Descriere anunt

Garsoniera Dorobanti Capitale

Catoma Property Invest va propune spre inchiriere o garsoniera in cartierul rezidential Dorobanti Capitale.

Aceata se afla la etajul 3 al unui imobil cu 4 niveluri ce a fost construit in anul 1954 iar accesul in acest imobil se face prin spate, din zona de curte interioara privata.

Cladirea in care se afla acest spatiu este foarte solida, structura de rezistenta fiind realizata pe baza de grinzi si placi din beton cu ziduri groase din caramida, aspect menit sa ofere siguranta si confort.

Garsoniera are o suprafata utila de 27 mp, este foarte bine impartita si este orientata catre zona din spate a imobilului, astfel fiind ferita de zgomotul strazii.

Pentru a spori confortul termic tamplaria ferestrelor a fost schimbata cu una din Pvc cu geamuri termopan, spatiul beneficiind suplimentar si de un aparat de aer conditionat.

Zona in care se gaseste acesta garsoniera are in proximitate Metropolis Center cu magazin Mega Image, cafenele si restaurante, Piata Dorobanti, Piata Victoriei si Piata Romana, numeroase mijloacele de transport in comun (metrou, autobuz si tramvai), facultatea ASE, scoli si gradinite. Pentru a descoperi avantajele pe care le aveti la inchirierea unui astfel de spatiu va asteptam la o vizionare.

Prezenta oferta se afla sub indrumarea Catoma Property Invest Real Estate Adviser dedicat - Raluca Timofti

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Termopan
Usa metalica