370 €

Lujerului Exigent Plaza Residence, garsoniera, ultralux, prima inchiriere

  • Suprafata 37 mp
  • Decomandat
  • Nemobilat
  • Neutilat
Bucuresti, 13 ian, 17:08

Descriere anunt

Lujerului Exigent Plaza Residence, garsoniera, ultralux, prima inchiriere

Va propunem spre inchiriere o garsoniera superba, aflata intr-o locatie cu spatii verzi amenajate, in complexul rezidential Exigent Plaza Residence, cu acces facil catre centre comerciale, restaurante, mijloace de transport in comun si magazine.

Garsoniera este la PRIMA INCHIRIERE si se afla la etajul 4 al unui imobil cu 12 etaje, finalizat in 2019. Aceasta este decomandata si dispune de o suprafata utila de 36mp plus balcon, fiind alcatuita din hol, dormitor, baie si bucatarie. Se inchiriaza complet utilata si mobilata lux, cu electrocasnice si mobilier noi, de calitate. Mobila este facuta pe comanda! Garsoniera este dotata cu centrala proprie, aer conditionat, televizor, masina de spalat, un dressing generos, bucataria este echipata cu combina frigorifica, hota, plita si cuptor incorporate, iar baia dispune de cada.

Complexul beneficiaza de paza 24/24, supraveghere video si menaj. La iesirea din complex se afla Plaza Romania, cu magazine, restaurante si sala de fitness. La 5 minute de mers pe jos se afla statia de tramvai 8, 25, 35, dar si Cora Lujerului si statia de metrou Lujerului la 6 minute de mers pe jos.

Pentru mai multe detalii legate de aceasta proprietate si vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon