400 €

Al.I.Cuza, Banu Manta, Titulescu, Piata Victoriei

  • Suprafata 31 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Basarab ...8 min.
Bucuresti, 31 oct, 14:35

Descriere anunt

Al.I.Cuza, Banu Manta, Titulescu, Piata Victoriei

inchiriere studio cochet etaj 2, imobil 2017, complet mobilat si utilat nou, prima inchiriere, centrala termica, incalzire in pardoseala, aer conditionat, spatii comune generoase, receptie luxoasa,

Detalii suplimentare

Pe Bd. Al. I. Cuza, intr-o zona de case, in apropierea a doua mari bulevarde, Bd. Titulescu si Banu Manta, si la 15 minute de mers pe jos de Piata Victoriei, este disponibil spre inchiriere un studio complet mobilat si utilat.

Imobilul este construit in 2017 cu o atentie deosebita acordata detaliilor: receptia de la intrare este generoasa si spatiile comune sunt luxoase, astfel incat locatarii se simt acasa si dincolo de usa apartamentului, iluminatul arhitectural al cladirii cu LED-uri pentru consum scazut, nicio teava de gaze nu este vizibila pe fatada casei sau in interiorul apartamentului si nicio unitatate a aerului conditionat vizibila pe fatada.

Locuinta este compusa din camera principala, bucatarie complet echipata deschisa spre living, baie cu cada si o terasa de 8mp.

Camerele inalte de 270cm, designul placut, mobilierul nou, ferestrele generoase pentru cat mai multa lumina naturala sunt cateva din atuurile acestui studio.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala
Internet
Aragaz
Frigider
Liber
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Reabilitat termic

Acces

Statii metrou Timp
Basarab 8 min.
Gara de Nord 10 min.
Gara de Nord 11 min.