399 €

13 Septembrie

  • Suprafata 42 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat

Descriere anunt

13 Septembrie

Apartament cu 1 camera, complet mobilat si renovat in Noiembrie 2019 isi cauta locatar, o persoana (sau un cuplu) cu pofta de viata, care apreciaza detalii precum: un copac in gradina din fata ferestrei, pisica blocului care vine si se strecoara in casa cand este usa intredeschisa, restaurante unde se mananca delicios, la trei minute de mers pe jos si un vibe foarte cald si primitor de casa noua in care lemnul de pin de la mobila abia asamblata inca miroase in casa.

Inchirierea se face pe baza prezentarii unei dovezi clare de venituri (fluturas de salariu sau extras de cont, si contract de munca), si plata o luna chirie + 2 luni garantie.

Detalii suplimentare

In bucatarie este mobila si blat nou, culoarea lemnului, pe care este montata o plita si cuptor. Desi un minimalist ( o persoana care apreciaza spatii clare, cu putine lucruri) se va simti aici ca acasa, totusi casa are tot ce-i trebuie: Pat dublu, Dulap din lemn (care este in curs de montare), dulap hol construit in perete, masa si doua scaune, un birou, frigider, masina de spalat, aspirator. Cartierul este foarte primitor si plin de verde, mai toate blocurile avand gradina in fata. Accesul catre centru sau alte puncte se face usor atat cu masina cat si cu mijloacele de transport, pentru ca apartamentul este pozitionat la o intersectie cu mai multe bulevarde principale.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Internet
Aragaz
Frigider
Liber
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Renovat
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Reabilitat termic